sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Juokse Sorvassa 10.5.2014



Lauantai 10.5. lähestyy..
Tällöin juostaan Anun ja Ollin juhlajuoksut. Juoksun yhteislähtö tapahtuu klo 10, mikäli et pääse juuri tuohon aikaan lähtöviivalle, voit tulla myöhemmin. Ajanotosta vastaat vain itse tällöin täysin. Poikkeuksellisesti juoksun osallistumismaksu on vapaaehtoinen!

Muista tankkaus!
Samana iltana jatkuu juhlinta Sorvassa klo 18, Anun tarjoessa suolaista ja makeaa purtavaa. Illanviettoon toivotaan ilmoittaumista Anulle tai Markukselle, yhteystiedoissa löytyy numerot.

4 kommenttia:

  1. Hei

    Täsmentäviä kysymyksiä Anun ja Ollin juhlajuoksusta 10.5.

    1. En havaitse sivuillanne ilmoittautumislomaketta. Ette siis ota niitä vastaan, vai?
    2. Vapaaehtoinen osallistumismaksu antaa oikeuden ja vastuun osallistujalle mainitusta asiasta. Kun juoksijana katson asiaa toisinpäin, niin ainakin minulle olisi tärkeää tietää etukäteen , millainen huolto reitillä on. Nollalla eurolla ei tietenkään saa oikeasti mitään huoltopöydälle, mutta millaisen riskin te siis mahdollisesti olette ottamassa? Henkilökohtaisesti pidän selviönä, että pyrin maksamaan ainakin saamastani huollosta, mutta meitä lenkkitossun kuluttajia on varmaan tässä suhteessa useampaankin lähtöön.

    kysyy Veikko Ollila

    VastaaPoista
  2. 1. Ilmoittautua voi sähköpostilla joko minulle tai Anulle. Ohjeistus oli tuolla aiemmassa ilmoituksessa. Osoitteet löytyy yläpalkin yhteystiedoista.
    2. Huolto on Sorvassa aina kattava ja huolehdimme jokaisesta osanottajasta parhaamme mukaan. Huoltopisteet sijaitsevat lähtöpaikalla, missä käydään kääntymässä 10km:n välein sekä reitin varrella n. 3km:n ja 7km:n kohdilla ns. itsepalvelupisteinä. Lähtö/kääntöpaikalla on tarjolla erittäin kattava huolto ja reitin varrella on tarjolla vesi ja urheilujuoma, jotka jokainen laskee itse mukeihinsa.
    3. Tunnelma on Sorvassa aina vähintäänkin aurinkoinen.
    4. Tervetuloa! :-)

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Tulen mukaan. Kiitos kutsusta. t. Veikko Ollila.
    Anteeksi viivästynyt ilmoittautumiseni.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.