torstai 3. heinäkuuta 2014

Anun maratonin toimitsijat (päivitetty 4.7.klo 8.50)

Kaikkia lauantain Anun maratonille tulevia toimitsijoita pyydetään saapumaan Edenille viimeistään 7.30. Muutamien kanssa on jo erikseen sovittu eri aikataulusta, mutta muuten kaikki jo hyvissä ajoin aamusta paikalle. Hommat alkavat klo 6.00 ja siitä eteenpäin on hommaa tarjolla riittävästi aina siihen asti, kun olemme saaneet purettua reitin. 

Ensimmäinen lähtö on hitaasti kiiruhtavien yli 6h. menijöiden osalta klo 9.00, jolloin kaiken pitää olla valmiina. Liikenteenohjaajat paikoillaan samoin myös huoltopisteiden pitäjät. 

Ilmoittautumispisteen, varustesäilön, ajanoton on oltava valmiudessa jo todella ajoissa!

Varatkaa mukaan sään mukainen vaatetus, paljon juotavaa ja evästä, että pysytään tolpillamme. Kylpylähotelli tarjoaa aamiaista seisovastapöydästä alkaen klo 7.00 hintaan 15€ ja kahvia saa myöskin ostaa kylpylältä. Varautukaa joka tapauksessa pitkään ja antoisaan päivään.

Muutamia kylmälaukkuja kylmäkalleineen tarvitaan --> ota mukaasi jos omistat moisen
Joitakin isoja roskisastioita tarvitaan myös esim. isoja saaveja, tynnyreitä yms.


Liikenteenohjaajat tarvitsevat huomioliivin tehtäväänsä varten, jos ei omaa löydy, tiimiltä saa lainaksi moisen.

Sorvassa on paljon tarvikkeita joita toivottaisiin noudettavaksi, koska mitenkään ne eivät mahdu kerralla autoon/peräkärryyn. Tavaraa saa tulla hakemaan jo ennen kuutta, jotta teltat yms. ovat paikalla koottavaksi ajoissa. 

Voit tulla katsomaan oman toimitsijapaikkasi pe 4.7. klo 17.00 alkavalla toimitsijamaratonilla. Silloin reitti kierretään rauhallisesti hölkötellen ja samalla hieman merkkaillen reittiä. Tule matkaan, jos et tiedä paikkaasi reitin varrella. Voit tulla fillarilla mukaan kiertämään reittiä, jos hölkkä ei maistu.

Muutama pöytä tarvitaan vielä huoltopisteelle --> ota mukaan ja ilmoita Markukselle asiasta nopsaan.

Kaikki toimitsijat tallettaa omaan puhelimeensa Markuksen numeron 050 5487661

Tapahtuman jälkeen n.klo 18.00 kaikille talkoolaisille on tarjolla ruokaa ja vähän juomaakin Sorvassa A&M:n mökkeröisellä osoitteessa Riihitie 3. Team Rahola tarjoo!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.