maanantai 30. kesäkuuta 2014

Anun Maraton Kisainfo


Kisainfo sijaitsee tapahtuman maalialueella koko tapahtuman ajan. Kisainfosta saat oman numerosi ja tarvittavat infot.

Lähtö tapahtuu Kylpylähotelli Edenin takapihalta, klo 10:00 lähtevät maratonin juoksijat, (yli 6h menijät lähtö klo 9:00) ja puolikkaan juoksijoiden lähtö samasta paikasta klo 10:15.
HUOM! Jos lähdet klo 9:00, ilmoitathan asiasta kisainfoon.

Maratonilla reitti kierretään kaksi kertaa ja puolikkaalla yhden kerran. Reitti on virallisesti mitattu.
Maalissa otetaan aika ja viralliset tulokset tulevat teamrahola.fi sivustolle mahdollisimman pian tapahtuman päätyttyä. Tulokset ilmoitetaan myös Juoksija-lehteen. Jokainen maaliintulija saa itselleen Anun Maraton mitalin. Lisäksi puolikkaan ja maratonin nopeimmalle miehelle ja naiselle erikoispalkinnot!

Palkintojen jako tapahtuu maalialueella aina, kun sarjan 3 parasta ovat tulleet maaliin.
Osallistuminen tapahtumaan omalla vastuulla!! 
Jos joudut keskeyttämään kilpailun, ilmoita asiasta välittömästi lähimmälle toimitsijalle taikka maalialueella kisainfoon.

Huolto on reitillä noin 5km välein, juomapisteillä tarjolla TEHO-urheilujuomaa, vettä ja mehua. Lisäksi huoltopisteillä tarjolla suolaa, rusinoita ja keksejä. Maalissa kattava huolto.

Pukuhuoneet ja suihkutilat sijaitsevat Edenin kylpyläosastolla, kisanumerolla tai mitalilla pääset näihin tiloihin. HUOM! Kylpylänkassan kautta.  Osallistumismaksu kattaa suihku/sauna käyntioikeuden, mikäli haluat kylpyläosastolle, hinta on 7euroa omasta pussista.

Varustesäilytys on piha-alueella erillisessä teltassa, varustesäilytys on vartioitu, joten voit jättää turvallisesti tavarat sinne. Järjestäjä ei vastaa kadonneista tavaroista!!

Osallistuminen sisältää etukupongin Nikanderin verkkokauppaan, osoitteessa nikander.fi. Saat 10% alennuksen tilauksesta. 


MUKANA MARATONILLA:
Teho Sport, Nikander.fi - verkkokauppa
GU – energiageelit, Citymarket Nokia
Katajan leipomo, Terhin kioski
Liikunta Pyörre, Löytötavaratalo Nokia
Kylpylähotelli Eden Nokia, Makuuni Nokia
Shell Turuntie, Noname

TERVETULOA!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.