tiistai 10. kesäkuuta 2014

Matka tuntemattomaan! Suomi juoksu 100km!Moi :-) Tiimin kanssa ekaa reissua tekemässä ja sitten tietenkin tällai vaatimattomasti aloitetaan, no Team Rahola, eihän pääsyvaatimuksenakaan ollut, ku 100 juostua maratonia niin ekan reissunhan on sitte luonnollisesti oltava Suomi juoksu ;-)

Kohti Perniötä! Paikalla sit huoltopöydän pystyttämistä ym. systeemiä ennen starttia! Startin koko ajan lähestyessä rupesi pikku-ukko pään sisällä huutaan, et mihinkä sä oot oikein ryhtymässä, eli jännitykset olivat kohdillaan.  :-)
Huoltopiste valmiina juoksijoille!!

Startti seiskalta ja pum matkaan... Alku ajatuksena tietenkin, että eihän se matka tapa vaan vauhti, 7min km vauhti oli alkuun tavoitteena, mut eihän sitä tainnu yhtään niin hiljaita km:ä tulla. ;-) Homma rupes koko ajan helpottamaan mitä pidemmälle matka taittui! 40 taivallettu ja niin hyvät fiilikset vieläkin, vaikka jo aikasemmin rupesin vähä lauleskeleen semmoisia biisejä, että kipu kuolee huutamalla ja kivusta nautintoon on matkaa pelottavan vähän, hyvä etukäteen psyykata.  ;-)

Kierrokset etenivät ja geelejä imettiin, oli niin mageeta aina huollosta (Team Raholan) kysellä, että minkäköhän makuista geeliä nyt nappais ja aina tiesivät mikä kandee imaista(ammattilaisia) ja niin se matka eteni! Olin kuullut, että pahimpia kilsoja olisivat 60 ja 80 mutta mitä mitä, EI MITÄÄN, ehkä ne apulannan biisit etukäteen laulettuna auttoiva,t että ei tullu noissakaan kilometreissä koettua mitään karmaisevaa. ;-)

Yön pimeyden laskeuduttua huollosta puettiin liivit päälle ja matka jatkui, joitain kilometrejä on vähä hukassa, ku oli niin mukavaa ettei niitä vaan tarvinnut sen enempää psyykata ja sittenhän jo rupes aurinko nouseen. :-) Jee 10 jäljellä ja rupes satamaan, ajatukset meni kylmyyteen,  mut eipä se sade sit kauaa kestäny, piristi loistavasti jolloin 2 kierrosta ennen maalia pysty vähä lisäämään vauhtia (ainakin tuntu siltä) ja sit niin upeissa fiiliksissä maaliin 100..un kilometiä ou jeeeeeeeee!!!!  :-) Aivan uskomaton olo joka jatkuu vieläki. Huollolle erityis KIITOS !
Onnellisena maalissa!

Pete

PS: Suosittelen lämpimästi kaikille moista kokemusta. ;-) Paljon jäi varmaan rivien välistä, mut ne kokemukset pidän itselläni, Ugh olen puhunut :-)

6 kommenttia:

 1. Huippua PETE ja onnea edelleen suorituksesta! Tää on vaan niin mageeta, onneksi löysit meitin team raholan, huikeen joukkomme, joka vaan vie eteenpäin onpa matka sit mikä vaan...ja aihe mikä vaan! NAUTI TÄYSILLÄ SIITÄ MITÄ ON TULLUT TEHTYÄ!!!!!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut kovasta suorituksesta! Juttu oli hyvin svengaava ja kuvien mukaan olet yltänyt muutenkin kivaan svengiin erilaisin moovein ja saksipotkuin :)

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä hienoa ja viihdyttävää seurata loisto tykitystäsi Perniön yössä. Onnea vielä vaan!

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä hienoa ja viihdyttävää seurata loisto tykitystäsi Perniön yössä. Onnea vielä vaan!

  VastaaPoista
 5. Kahtesti aina kaunihimpi näköjänsä. ;-)

  VastaaPoista
 6. Aivan uskomaton suoritus. Isot onnittelut vielä kerran. Tässähän alkaa jo itekkin miettiin että pitäisköhän joskus kokeilla :D No, ehkä tää jää mietintävaiheeseen tälläkin kertaa.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.