tiistai 12. tammikuuta 2016

Tiimimatka 2016

Jo kauan sitten päätimme 2016 tiimimatkan kohteen olevan Ateena ja tietenkin sen maraton. Nyt olisi sitten aika ilmoittautua mukaan matkaan! Matka toteutetaan samaa vanhaa kaavaa noudattaen eli Markus varaa lennot, hotellit ja tarvittavat kyydit jne. Matkaan ilmoittaudutaan sitovasti eikä peruutusmahdollisuuksia juurikaan ole. Lennot maksetaan heti niitä varatessa ja hotelli on sitten toistaiseksi mysteeri, koska se riippuu aina majoituksen tarjoajasta. Matkasta kukaan ei maksa latiakaan ylimääräistä, vain sen mitä se oikeasti kustantaa. 

Matkan kustannuksien lisäksi jokainen hoitaa itse hyvissä ajoin ilmoittautumisen maratonille tai muille matkoille. Ilmoittautuminen aukesi viime vuonna maaliskuussa. Tiedotan asiasta erikseen, kunhan tarkka päivä selviää. Maratonille ilmoittautuminen ei ole ihan ilmaista (100€), mutta kyllä sen kestää tietäen pääsevänsä aitoon alkuperäiseen juoksemaan. :-)
Lisää tietoa juoksuista http://www.athensauthenticmarathon.gr/

Matkapäivät ovat pe 11.11.2016-ti 15.11.2016

Kustannusarvio tässä vaiheessa lentojen ja hotellin osalta on 400€/naama. Tämä siis pätee kahden hengen huoneessa majaileville. Yksiössä homma on luonnollisesti kalliimpaa. Arvioon voi tulla muutoksia suuntaan tai toiseen, mutta tuskin kovin hirveästi. Jos arvio kuitenkin karkaa käsistä, kysyn uudestaan halukkuutta lähteä mukaan.

Ilmoittautukaa mukaan 14.2.2016 mennessä!

Matkaan voi ilmoittautua Team Raholan jäsenet!

Ilmoittautumiset: ilva.markus@gmail.com tai 050-5487661


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.