tiistai 3. huhtikuuta 2018

Jippii, taas se on täällä; huhti-toukokuun Tipaton & Herkuton!

Tämänkertainen Tipaton & Herkuton osuu ajalle 23.4.-24.5. (25. päivä saa taas revetä), eli reilut neljä viikkoa olisi tiedossa tätä ihanuutta! Tulehan mukaan 2:lla eurolla, niin olet mukana kaikkien osallistujien kesken (onnistuneiden) arvonnassa, jossa palkintona lahjakortti. Tällä kertaa T&H:ssa on jokaisella osallistujalla yksi jokeripäivä, mikä tarkoittaa että sen päivän voi herkutella ja 'tipatella' koko päivän. Päivän voi valita itse haluamansa päivän kohdalle.

Haasta itsesi, tässäkin, ja laita nimesi Anulle viestillä (040 828 5700), niin olet mukana arvonnassa. 2 euroa voi sujauttaa Anulle käteen kun hänet näet.

Alla ohjeita ja ruokavinkkejä, jos itsellä mielikuvitus alkaa loppumaan niiden suhteen.

TSEMPPIÄ KAIKILLE OSALLISTUJILLE!


Tipaton & Herkuton

TARKOITUS on jaksaa liikkua ja syödä terveellisemmin, eli ei mitään paastoa tai niukkuusaikaa, vaan pieni itsekuri herkkujen ja alkoholin suhteen, joten normaali ruoka kehiin. Voi käydä myös ravintolassa syömässä, sielläkin on monta hyvää vaihtoehtoa ruokien suhteen.

KIELLETYT AINEET: alkoholit, limonadit, makeiset, makeat ja suolaiset leivonnaiset, keksit, pullat, jäätelöt, lätyt, pannukakut, erilaiset makeat jälkiruokavanukkaat, sipsit, hampurilaiset, lihapiirakat, siivet, pizzat, grilliruoat, ranskalaiset perunat, kebabit, kuorrutetut hedelmät ja pähkinät...

HERKUTTELE NÄILLÄ: mehut, hillot (esim. puurossa, rahkassa, leivän päällä), tuoreet ja kuivatut hedelmät, marjat, erilaiset maustamattomat pähkinät, jugurtit, itse maustetut rahkat, hunajat, hedelmäsoseet, terveelliset wrapit...

SAA KÄYTTÄÄ: urheilu- ja proteiinijuomia/-tuotteita, urheiluun energiageelejä ja -pastilleja.

JOS ON KYSYMYKSIÄ, epävarmuutta, kysyhän rohkeasti Anulta (040 828 5700) laittaen tekstiviestiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.