keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

Tietoa tulevista mukavista tapahtumista ja viimeisestä ennen kesää poljettavasta pitkästä spinningistä

30.4. maanantailenkillä juostaan kympin lenkkinä Raholan Kympin reitti (vitonen luonnollisesti ennen sitä). Jos vain mahdollista, tule katsomaan paikkasi. Anu kertoo juoksun aikana myös muuta tapahtumaan liittyvää yleistä asiaa.

12.5. VIIMEINEN KEVÄÄN PITKÄ SPINNING 3 H KLO 15.30–18.30
Maksu 16 euroa (käteinen) tai liikuntaseteleillä. Seuraava pitkä spinning poljetaan vasta kesän jälkeen, joten tulehan ihmeessä nauttimaan vielä ennen kesää tämä setti! Ja tätä ennenhän voi aamulla kello 10 räväyttää ropan hereille juoksemalla Lamminpään kentällä klo 10 Cooperin testi! :)

8.6. perjantaina klo 19 merkataan Anun Maratonin reitti. Lähtö Nokian Edenin parkkipaikalta. Tällä kertaa juostaan vain kerran uusittu lenkki (10 km), eli ei siis puolikasta eikä maratoonia. Ilmoita Anulle tulostasi merkkausreitille!

9.6. lauantaina oma tapahtumamme Anun Maraton. ILMOITTAUDU ANULLE TALKOOLAISEKSI, VÄKEÄ TARVITAAN!

15.6. perjantaina lähdetään polkemaan Pirkan Yöpyöräily. Lähtö tapahtuu Hakametsän jäähallilta klo 21. Ilmoittele Anulle jos olet tulossa, tiedetään sitten ketä odottaa paikalle. Jokainen hoitaa ilmoittautumisensa ja maksun itse.

28.7. lauantaina soudetaan ratkiriemukas 40. Pirkan Soutu. Ja meidän vene/veneet lähtevät taas tuttuun tapaan toisessa aallossa, jonka lähtö on klo 16.00. Ole ajoissa paikalla! Laita tieto osallistumisestasi Anulle. Anu laittaa myöhemmin viitetiedon ja summan teamin sivuille, jolla jokainen voi sitten itse maksaa oman soutunsa. Soutu on annetulla viitteellä hieman edullisempi.

Nautitaan näistä ja tietysti myös monesta muusta hienosta tapahtumasta, joita on tulossa! Ilon kautta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.