tiistai 11. elokuuta 2020

Masokistin Unelmaan lähtijöille infoa

A&M tuo teamille pöydät. Omiin muovilaatikoihin suolat, magnesiumit, geelit, nessut ja muut tarvitsemasi tärkeät tuotteet, esim. vaselin hiertymien/rakkojen estoon. Toiseen laatikkoon/säänkestävään reppuun vaihtovaatteet, kengät, jos tarvii vaihtaa matkanteossa.

Juoksulle juomavyö riittää ja yksi pikkupullo. Nessupaketti, suola, magnesium mukaan, lisää niitä sitten huollossa eli ei kannata kantaa liikaa mukana, kun huolto on koko ajan käsillä. Mutta jos kramppaa kierroksen aikana, on hyvä olla se hätävara mukana juoksun aikana, että on sitten apu heti saatavilla.

Juoksun jälkeen vaihdettavat vaihtovaatteet mukaan, eli kuivat päälle (suihku hotellilla) ja jotain lämmintä esim viltti. Kylmä on, kun muita odottelee vaikka olisikin lämmin ehtoo, energiavaje ottaa veronsa. Kun auto täyttyy maaliin tulijoiden järjestyksessä, niin siitä pääsee hotelliin odotteleen muita. Anu odottaa kaikki maaliin.

Perjantaina käydään syömässä kimpassa ja kaupasta haetaan evästä huoneisiin aamupalaksi, emme ehdi (100 km:n juoksijat) aamupalapöytään. 100 km lähtö klo 8. Juoksun jälkeiseen aikaan syömistä sekä juomista riittävästi, kun ei tiedä mitä pystyy sitten tekeen/hakeen. Juoksun jälkeen kauppa on kyllä ihan lähellä ajovarrella, josta kannattaa hakea pikkusuolasta, mutta älä laske sen varaa vaan huoneissa pitää olla emmettä. Illalla myöhään käymme syömässä hotellilla tai siinä ihan vieressä, kun kaikki saapuneet hotellille ja käyneet suihkussa.

Maratoonarit sekä huoltajat ehtii syödä hotellin aamupalan, jos menevät heti sen alettua ja laittavat tavarat ennen aamupalaa jo valmiiksi, syövät ja lähtöön, siellä on hyvä olla klo 9.30.

Juoksun huolto on kattava, joten älä ota turhaa itse sipsejä, mehukeittoa, colaa, vaan harkiten mitä spessua kaipaat. Energiaa ja aikaa kuluu, joten niitä on hyvä olla. Tsemppiä kaikille, kysy Anulta/Markukselta jos kysyttävää.

Vahvaa mieltä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.