maanantai 28. syyskuuta 2020

Patikkaretki Nuuksioon


 Lähde mukaan patikoimaan Team Raholan porukassa Nuuksion kansallispuistoon 23.10.-25-10.2020.

Perjantaina 23.10. siirtyminen majapaikkaan hotelli Korpilammelle omilla kyydeillä. Kyydit järjestellään siten, ettei kaikkien tarvitse lähteä omalla autolla ja kaikki myöskin pääsevät perille. Illalla tutustutaan Korpilammen ympäristöön ja syöpötellään hyvin hotellin mainiossa ravintolassa.

Lauantaina 24.10. hotellin aamupalan jälkeen siirrytään patikkareitin alkuun autoilla ja vaellellaan hienoissa maisemissa n.20km lenkki. Matkan aikana pysähdytään eväille ja pidetään taukoja kuvaamiseen ja maisemien ihailemiseen sekä tietty muihinkin tarpeisiin. Patikointiin kuluu ihan koko päivä.

Patikoinnin jälkeen palataan hotellille pesulle ja illalliselle. Hotellilla on hyvä sauna tajolla ja Korpilampi tarjoaa virkistävän kylvyn sitä haluaville.

Vietetään mukava ilta ja levätään hyvin yön yli.

Sunnuntaina 25.10. aamupalan jälkeen startataan kohti kotia.


Reissuun tarvitaan säätä kestävät ulkoilupuvut, lämmintä päälle ja ainakin vaihtopaita reppuun taukoja varten, hyvät kengät maastoon, reppu ja eväät. Matkan varrella on vesipiste, mutta nestettä saa olla mukana reilusti esim. juomarepun rakko tai iso kenttäpullo.

Hotelli kustantaa n.85€/naama kahdelta yöltä 2hh:ssa majoittautuessa. 1hh on n.150€.

Ilmoittautumiset Anulle syyskuun loppuun mennessä.

Kysyä saa osoitteista:

anu.ossberg@gmail.com tai ilva.markus@gmail.com

Anun numero 040 828 5700


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.