keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Muistutus: Team Rahola järjestää vaikka mitä

Seuraavana ohjelmassa 2.4. pitkäperjantain yhteislenkki, joka juostaan siis Sorvassa, Nokialla 11 km lenkkinä omavalintaisesti joko 1 (11km), 2 (22km) tai 3 (33km) kertaa. Lähtö klo 9.30 Anulta osoitteesta Riihitie 3, Anun puhelinnumero on 0408285700. Raholan pihasta lähtee mun (Lauran) vetämänä karavaani klo 8.45, mun kyydissä pääsee myös (meen 33 km) ja tähän letkaan on tulossa myös ainakin 11 km juoksijoita, joilta voi kysellä kyytiä. Muistakaa neste- ja ravintotankkaus edellisinä päivinä ja OMAT EVÄÄT JA JUOMAT jotka voi siis jättää Anulle, johon palataan aina 11 km välein. Kaikille osallistujille luvassa suklaamuna :) Ja huom! siis kyseessä yhteislenkki eli porukalla mennään (hätäsimmät pääsee luonnollisesti sakolle..).

Cooperin testi on 23.4. klo 17 alkaen Nokian keskusurheilukentän juoksuradalla. Cooperin testihän on ilmainen ja hauska tapa mitata omaa kuntaan. Kaiken lisäksi se on helppoa, ei tarvitse kuin juosta 12 min niin lujaa kuin pääsee! Edellisvuosien tapaan syksyllä eniten suhteessa tulosta parantanut palkitaan.Edellisten vuosien tuloksia cooperin testi-sivulla.

TesKun aerobinen peruskuntotesti 29.4. klo 17.30 alkaen Nokian keskusurheilukentällä, ilmoittaudu tähän Raholan seinällä olevaan lappuun. hinta 65€ per naama, lisää tietoa täällä.

Tervetuloa kaikille osallistumaan näihin hauskoihin tapahtumiin!

Ps. mitä pidätte uudesta värimaailmasta?

7 kommenttia:

 1. Värimaailma on tosi kiva. Vaihtelu aina virkistää. Muutenkin sivut on tosi onnistuneet. Kyllä meidän Laura on vaan niin näppärä ;)

  VastaaPoista
 2. Värit on kohdillaan! Laura osaa!
  Tää seuraava juttu ei nyt liity väreihin. Mietin tuossa, että mikä oli ensimmäinen tapahtuma missä käytettiin Team Rahola nimeä.?
  Tulin siihen tulokseen, että tapahtuma oli Koskuen mahtava Hela-Ventti vuonna 2008. Jos joku muistaa aiempia tapahtumia, niin kertokaahan siitä. Jos ´muistin oikein, niin onhan se upeaa ja koskettavaa tehdä paluu 13.5 Koskueen.

  VastaaPoista
 3. Näin se taitaa olla kyllä Markus, hyvin muistit. Voi Koskue, en malta odottaa.. koskettavaa tosiaan!

  VastaaPoista
 4. Voi Laura,tää väri on niin Team Raholaa...Ja sait cooperin testin kuullostaan niin helpolta ja mukavalta,että osanottajia tullee vähä kauempaaki..

  VastaaPoista
 5. Niin ja otanko mää vaan itelleni eväitä sinne sorvaan?;D

  VastaaPoista
 6. Mimmi, se Cooperin kuvaus oli suora lainaus Anun lapusta Raholasta :) Ja saat sää mullekin ottaa eväitä jos sulla on jotain hyviä, mä ajattelin kyllä ottaa omat ;)

  VastaaPoista
 7. Väri on tosi siisti ja antaa virtaa, MAKEE rahola team punainen!!!
  Markus on kuvannut cooperin mukavasti, joka pitää paikkansa, joten isolla joukolla mukaan 12 min nopeaan rypistykseen, joka on hetkessä ohi!!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.