keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Hämeenlinnasta, soudusta, paidoista ja fight&fitistä

Nyt silmät ja korvat tarkkana, seuraa monia tiedotettavia asioita:

16.7. juostaan Hämeenlinnassa maraton, puolimaraton ja kymppi. Raholasta lähtee jonkinlainen pienehkö edustus. Jos haluat kimppakyytiin, ota pikimmiten yhteys Anuun (0408285700). Hämeenlinnaan lähtijät muistakaa, että keli saattaa olla todella kuuma, joten jäitä hattuun ja nyt kiireesti juomaa ja suolaa tankkamaan!

30.7. on perinteinen Pirkan soutu, johon Team Rahola lähtee Toisessa Aallossa klo 16.00. Hinta on meille 40,50 € (norm 45 €). Voit ilmottautua Raholan seinässä olevaan lappuun tai Lauralle tai tähän viestiin kommentoimalla.  Viimeinen sitova ilmottautumispäivä on 25.7.!! Ohjeet maksamiseen löytyy täältä. Nyt kannattaa tarttua tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen ja haastaa se naapurin Pirkkokin tai työpaikan Pekka mukaan menoon ja meininkiin. Viime vuonna meillä oli upeat 2 täyttä venettä ja toivottavasti tänä vuonna pystymme samaan!

Hihattomia tiimipaitoja on edelleen TILATTAVISSA Anun kautta. Anu odottelee vielä lisää tilauksia ennenkuin laittaa köntsän menemään. Paidan malli on hieno ja väri on upea tiimin punainen ja paitaan tulee eteen logo, taakse Team Rahola ja alahelmaan teksti "Jaxaa!!". Hinta on noin 30€/kpl, tätä tilaisuutta ei kannata missata!

Ja vielä hehkuttaisin kesän jumpista keskiviikkoisin 17.15 olevaa Fight&fit tuntia. Tässäpä vasta mahtava tunti kaikille, jotka haluavat hien pintaan ja haastaa itsensä. Tunnilla tehdään yksinkertaisia lyönti- ja potkusarjoja ilmaan sekä tietysti lopuksi erittäibn tehokas lihaskunto-osuus! Sopii miehille ja naisille! Käy kokeilemassa ja tule uudelleen.

Pitkiä lenkkejä on taas tullut lisää sivupalkkiin, musituttaisin, että tarkistakaa vähintään edellisenä päivänä lenkin alkamisaika, koska se saattaa matkan varrella muuttua! Muistakaa huolehtia neste ja energiatankkauksesta lenkin aikana ja ennen sekä jälkeen.

Tulossa lähiaikoina: kisapraoprtti Linnahölkästä sekä kenties se Mikkelin puolikkaan rapsa, yeah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.