keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Hihattomia tiimipaitoja TILATTAVISSA+Pirkan soutu

Tällä ja ensi viikolla (vkot 25&26) on mahdollisuus sovitella ja mallailla hihattomia versioita tiimipaidasta liikkarilla. Koot menee niiden aiemmin tilattujen hihallisten paitojen mukaan, näytekappaleita on tällä kertaa vain vähän tarjolla. Paidan selkään tulee teksti Team Rahola ja eteen vasemmalle Team Raholan logo, liekki ja salama.

Hinta on noin kolmekymmentä euroa/kpl.

Tee sitova tilaus kertomalla Anulle haluamasi paidan koko ja oma nimesi sekä puhelinnumerosi. Maksuohjeet tulee, kun kaikki ovat tilauksensa tehneet.

Pirkan soutuun voi nyt taas ilmoittautua Team Raholan porukkaan liikuntakeskuksen seinällä olevaan lappuun!

Tapahtuma on osa Pirkan kierrosta ja se järjestetään 30.7.2011 klo 16 alkaen eli iltapäivällä ns. Toisessa Aallossa, kun kaikki kilpasarjalaiset ovat omat vetonsa vetäneet. Matka on 35 kilsaa ja se soudetaan kahtena 17,5 km lenkkinä. Tämä jos mikä nostaa sitä yhteenkuuluvuuden tunnetta!

Soutu maksaa 40,50 € per naama (valmiiksi alennettu hinta) ja sen kukin maksaa itse. Yhteen veneeseen mahtuu 14 soutajaa plus perämies (järjestäjä hoitaa), joten sen verran AINAKIN olisi tarkoitus saada porukkaa kasaan. Jos innokkaita on enemmän, voidaan veneitä ottaa vaikka kaksi tai kolme. Voit kysyä vaikka omia sukulaisiasi tai työkavereitasi mukaan soutuun, olisi hienoa saada oikein iso porukka Raholasta liikkeelle! Vebekunnat jaetaan tasapuolisesti sen jälkeen, kun kaikki ovat ilmoittautuneet.

Ilmoittautua voit siis Raholan seinällä olevaan lappuun, mutta muista, että tämä ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen tulee merkitä JA maksaa vimeistään 25.7.2011 Pirkan Soudun tilille 144330-114014 käyttäen Team Raholan viitenumeroa 30711. Muistathan merkitä maksajaksi osallistujan nimen, jolloin pystymme helposti yhdistämään maksun ja osanottajan toisiinsa.
Tervetuloa taas kaikki mukaan osallistumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.