keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Tulossa: Mikkelin maraton ja puolikas 2.7.2011

Vuoden 2011 Mikkeli Maraton juostaan 2. päivä heinäkuuta. Tervetuloa kaikki edellisten vuosien juoksijat, kannustajat ja vapaaehtoiset toimitsijat. Tervetuloa myös uudet Mikkeli Maratonin osanottajat. (Mikkeli Maratonin kotisivuilta)

Team Rahola starttaa Mikkelin maratonille lauantaiaamuna klo 9.00 Raholan liikuntakeskuksen pihasta kahdella autolla. Matkaan on lähdössä niin kokonaisen kuin puolikkaankin juoksijoita. Anun ohjeet juoksijoille ovat seuraavat:

On luvattu erittäin kuuma juoksukeli, joten muistakaa ehdottomasti tankata nestettä etukäteen ja tietysti normaali tankkaus muutenkin! Matkalle mukaan entistä enemmän juomista ja suolaa (!!) kramppien ja muiden ongelmien välttämiseksi. Muistakaa myös geelit, sokerinapit tms. mitä yleensäkin maratonilla nautitte. Jokainen juoksija kaataa vettä päälleen kaikilla juomapisteillä!

 Anun erittäin hyvät ja toimivaksi havaitut ohjeet maratonille löytyvät tästä linkistä ja tuolta yläpalkin linkki-osiosta.

Onnea matkaan kaikille juoksijoille!

1 kommentti:

  1. Onnea kaikille Mikkeliin lähtijöille :) Keli on haastava mutta tiimin sisulla se on voitettavissa. Tsempppiä tsemppiä :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.