keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Tulossa: Pirkan yöpyöräily pe-la

Nyt sitä saa, nyt sitä saa - nimittäin polkea sydämensä kyllyydestä! Perjantain ja lauantain välisenä yönä järjestetään jo ties kuinka monetta kertaa legendaarinen Pirkan yöpyöräily. Yöpyöräily on 134 km pituinen lenkki, joka alkaa ja loppuu Hakametsän jäähallilta kiertäen koko Näsijärven ympäri (reittikartta). Lähtö on klo 21.00 ja vielä ehdit ilmoittautua mukaan paikan päällä 45 € hintaan. Matkalla on päiväpyöräilystä poiketen vain yksi huoltopiste noin puolessa välissä Muroleen kanavan jälkeen. Kannattaa toki pitää silmät auki jo matkan varrella, jos vaikka joku tuttu olisi eksynyt kannustusjoukkoihin ;)

Tässä vielä viimehetken vinkit pyöräilyyn lähtijöille:
- muista tankata syömällä ja juomalla tavallista enemmän!! Pirkan yöpyöräily on todella pitkä urheilusuoritus ja energiaa kuluu matkan varrella uskomattomia määriä!
- muista ottaa mukaan juomapullo, jonka voit täyttää lähdössä ja huoltopisteellä urheilujuomalla!
- muista myös kypärä ja lamppu, jotka ovat oman turvallisuutesi kannalta välttämättömät varusteet!
- muista tarkastaa pyöräsi kunto ennen lähtöä! Matkan varrella huoltoapua saat tarvittaessa huoltoautosta, jonka numeron saat lähtöpaikalta, talleta se siis kännykkääsi.
- muista laittaa jalkaan pehmustetut pyöräilyhousut! Kuten sanottu, 134 km on piiiiiitkä matka ja kokeneinkin peppu alkaa puutua jossain kohtaa, mutta housut auttavat jo pitkälle.
- muista varautua sään mukaisin varustein! Jos on edes sateen uhkaa ilmassa, ota joku sadetta pitävä takki  mukaan. Varaudu myös siihen, että yön aikana ilma saattaa viiletä useita asteita eli lämmintä mukaan!
- muista pakata mukaan omia eväitä eli jotain suolaista ja makeaa naposteltavaa, josta saat energiaa. Hyvä sekoitus tulee esimerkiksi suolapähkinöistä ja rusinoista. Huoltopisteitä on vain yksi, joten eväiden määrässä voit vaikka vähän liioitella..
- muista  iloinen mieli ja positiivinen asenne. Matka on pitkä ja mäet on isoja, mutta kaikki loppuu onneksi aikanaan ja yksin ei tarvitse matkaa taittaa.Viime vuonna oli näin hauskaa, mites tänä vuonna :)

Jos tarvitset kyytiä pyörälle jäähallille ja takaisin, ota yhteys textarilla Anuun 0408285700.

Tsemppiä paljon kaikille pyöräilyyn lähtijöille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.