perjantai 25. kesäkuuta 2010

Raportti: Pirkan yöpyöräily 2010

Pirkan yöpyöräily poljettiin tänä vuonna aika erikoislaatuisissa olosuhteissa - koskaan ennen omalla yöpyöräilyurallani ei ole tuullut yhtään tai ainakaan ei yhtään näin paljon kuin tällä kertaa. Välillä meinasi epätoivo iskeä, mutta onneksi oli omia punapaitoja ympärillä pitämässä hyvää mieltä yllä -kiitos kaikille superisti. Erityiskiitos siitä erityishuollosta! 

Mulle ja Anulle tää yöyöräily oli jo tuttua kauraa, Seppokin kävi viime vuonna päiväaikaan testaan reitin ja onneksi välttyi tällä kertaa edellisvuotisilta polvikivuilta! Itselleni hienointa oli Suomen ihmeellisen suviyön lisäksi ne monet monet kiiltomadot, joita matkan varrella nähtiin! Jo niiden takia kannattaa ilman muuta lähteä ensi vuonna mukaan polkemaan 134 km Näsijärven ympäri tässä ainutlaatuisessa tapahtumassa!


Mutta nyt annetaan puheenvuoro ensikertalaiselle, Mimmi ole hyvä:
"Kaikkeen sitä täytyyki ilmottautua" aattelin kun yöpyöräilyretkeemme oli muutamia tunteja aikaa ja se alko olla todellista. Epäusko valtas moneen kertaan ajatellessani matkan pituutta ja niitä kammottavia mäkiä, mitkä meitä odotti. Olin saletti etten selviytyis maaliin.Kotona kiukuttelin kuin mikäki, anteeks Mikko ja kiitos ku oot kestäny! Lauran ja Sepon kans poljettiin kotoo hakamettään,mistä oli määrä lähtee taipaleelle. En viäkä uskonu mihin olin itteni ilmottanu.

 Ryhmä rämä valmiina matkaan :) Eiku siis Team Rahola..

Anu odotteli meitä jäähallin pihassa tyynen rauhallisena toisin kun minä, joka oli tunti ennen lähtöö tajunnu, että pyörässä täytyy olla myös valot. Ihana naapuri lainas onneks valon. Kello löi yhdeksän ja nopeimmat polkijat pinkas matkaan. Meillä ei onneks ollu niin kiire.7 minuutin päästä me lähdettiin ajeleen kohti Kurua. Mun jännitys laukes heti kun noustiin pyörän päälle ja alotettiin retki.Vauhti oli juuri sopiva,olin kuvitellu että verenmaku suussa poljetaan,mut siitä ei ollut pelkoa missään kohtaa. Kuruun mentäessä ne mäetkään ei tuntunu niin pahoilta mitä olin kuvitellut ja pahempia mäkiä oli luvassa Muroleen kanavan liepeillä.

"Tuolla oli mansikka."
  (kuva J. Jamalainen)

Hieman Kurun keskustan jälkeen Mikko ja Jamis(paparazzipari) oli kattanut meille mahtavan tankkauspöydän missä oli suklaata,suolapähkinää,leipää, kokista, kahvia ym...Ihana ylläri ja siitä oli taas mukava jatkaa. Pari pientä sadekuuroa osui kohdalle, mut ne oli niin pienet ettei niitä noteerattu. Loppumatkasta (n.35km maaliin) alko pehvassa tuntuun poljetut kilometrit mutta team raholan sisulla painoin loppuun saakka. Tää reissu oli niin ihana,että aion puhua sen puolesta mahdollisimman monelle ja ensvuonna meitä pyöräilee pitkä letka iloisia punapaitoja fiilistelemässä Suomen kesäyötä!

Muutama mäki takana ja muutama vielä edessäkin
(kuva J. Jamalainen)
Oma extra huoltopiste - kiitos siitä!
(kuva. J. Jamalainen)
Matkaa maaliin enää niin VÄHÄ!

Väsyneet mutta onnelliset maalissa - what a feeling

Kiitos vielä kerran kaikille seurasta, ilman teitä olisin vieläkin siellä reitillä..

PS. Mutta mitä se Jouni nyt onkaan keksinyt?! Huikea raportti tulossa kuvien kera lähipäivinä.

1 kommentti:

  1. Kisaraporttia lukiessa heräsi kyllä mielenkiinto lähteä yöpyöräilyä kokeilemaan ens kesänä. On tää reipasta menoa ja meininkiä, ollaan sit missäpäin suomea tahansa.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.