maanantai 7. kesäkuuta 2010

Tulossa: Tukholma 2011 ja Forssa

Muutama tiedotettava asia:

Tukholman maraton 2011

Juoksuporukassa on ollut jonkin verran puhetta Tukholman maratonille osallistumisesta porukalla vuonna 2011 samaan tapaan kuin nyt osallistutaan porukalla Amsterdamin maratonille.

Vuonna 2011 Tukholman maraton järjestetään 28.5. Tämä maraton on todella suosittu ja siksi onkin tärkeää olla ajoissa liikkeellä ensinnäkin juoksupaikan saamisessa. Ilmoittautuminen vuoden 2011 maratonille on jo auennut. Yleensä nämä paikat viedään käsistä, viimeistään joulukuussa juoksu on jo täynnä. Ilmoittautuminen tapahtuu täällä. Muista laittaa ilmoittautuessasi seuraksi Team Rahola ja muista valita oikea paidan koko! Seuraa ilmoittelua tällä sivustolla matkojen ja hotellien suhteen, katsotaan jos löydettäis syksymmällä koko porukalle sopivat järjestelyt.

Forssan suvi-ilta

Suvi-iltaan on lähdössä näillä näkymin ainakin minä (laura) kokonaiselle Jannen kanssa autolla, Marjo ja Eevis puolikkaalle yhdellä autolla ja Seppo puolikkaalle+Tarmo samassa kyydissä kympille. Poikain auto lähtee vähän aikasemmin kuin naisten, koska kympin lähtö on aikasemmin. Jos haluat lähteä myös Forsaan ja sulla ei ole kyytiä, kysy edellämainituilta :) Koitetaan nähdä porukalla Forssassa ja muistakaa laittaa tiimipaidat päälle, jos sää sallii.

1 kommentti:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.