tiistai 29. kesäkuuta 2010

Ilmoitusluontoista asiaa

Sunnuntain pitkä lenkki EI lähde Edeniltä eikä ole Melon lenkki. Anulle ja Markukselle tuli menoa, mutta saamme mennä omin päin jonkun hauskan pitkän lenkin silti. Lähdettäiskö siis klo 9.00 Raholasta taas joku sopiva 15-20 km lenkki? Mää oon ainakin mukana kuin peräpuka.. Öhöm.. Jos/KUN oot tulossa, muista tankkaus ja juomista mukaan! Ni!

Maanantaina juostiin Tarmon ehdotus Team Raholan 10km kisan (ehkä ensi vuonna) reitiksi. Mukava reitti, muutamia tienylityksiä, joita ei varmasti tässä ympäristössä voi välttää. Linkki mun garminin dataan ko. lenkistä tässä. Jos sulla on joku oma ehdotus mikä toi lenkki vois olla, niin ilmoittaudu ihmeessä - juostaan se yhdessä!

Jos Jounin juhannus meni hölkkäillessä tuntureita ylös ja alas, niin oli osalla porukkaa vähän toisenlaiset kuviot. Anu ja Markushan kutsuivat meidät (kyllä, myös Teidät!) luokseen juhannuksena ja sinne iloisesti riensimme. Edes hitusen kolea ja sateinen keli ei saanut tunnelmaa latistettua, vaan hauskaa oli taas eikös vaan.. Jos näitä tarjouksia vielä tulee, kannattaa tarttua tilaisuuteen! Antaapa kuvien puhua puolestaan:

 Juoksijan terveellinen ruokavalio? Tätäkin tarvitaan eiks nii..

 Markuksen ja Inkan tikkakisa.. 
Markus osuu aina napakymppiin..vai oliko se mersuun..

Itsenimitetty grillimestari - eikö ollu vai hyvää!? Lihaa grillissä n. 2kg

Kokkoja tähyilemässä, yksi näkyi kaukaisuudessa (ps. missä tiimipaidat?)

Kiitämme ja kumarramme vieraanvaraisia isäntiämme ja emäntiämme sekä kaikille kiitokset seurasta! Ainiin ja juhannuksena syntyi myös uusi idea Team Raholan ensi kesän ohjelmistoon nimittäin yhteinen Lapin vaellusretki. Kannattaa olla kuulolla, koska tästä tulee varmasti lisää tietoa myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Mun ehdotukseni sunnuntain reitiksi on tämä:
    klikkaa

    Lielahdessa ei siis mennä Vaasantietä pitkin, vaan sitä kävelytietä, joka sen vieressä menee.. Mitä sanotte?

    VastaaPoista
  2. Kuinkahan tiukasti se peräpuka... on aina mukana menossa?

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.