maanantai 5. heinäkuuta 2010

Pitkästä lenkistä ja tulossa: Linnahölkkä perjantaina

Sunnuntaina siis tosiaankin juostiin pitkä lenkki... tai jotkut juoksi ja jotkut teki jotain ihan muuta. Itseni yllätettiin aamulla puoli kasin aikaan ja puettiin ihanaan Puma-pukuun ja vietiin ympäri kyliä ja kaupunkeja niin, että vieläkin on kroppa mustelmilla. Joku kuitenkin kävi siis myös juoksemassa, tässä Mimmi kertoo siitä:

"Aamulla herätessäni mittari näytti ulkona melkein 20 astetta, ihana aamu lähteä hieman pitemmälle lenkille. Liikuntakeskuksella tajusin ettei tämän kerran lenkki olisi kovinkaan runsaslukuinen,mutta varmaa oli että ainakin Minna olisi tulossa. Ja niinhän siinä kävi,että vain minä ja Minna uskaltauduttiin lenkille.Lauran piti tulla mutta sille tuli jotain polttarijupinoita =) 

Mukava lenkki tuli juostua tohlopin kautta vaakkolammille, hyhkyyn ja sieltä monien rappujen kautta pispan koulu kiertäen takasin raholaan.Matkaa tuli arviolta 13 km ja aikaa meni n.1½tuntia. En tiedä johtuiko lämmöstä mutta Minnan vatsassa oleva neste hölsky niin kuuluvasti että olis luulu jonku ravistavan puolinaista vesipulloa vieressä!"

Sitten tiedotus perjantaina 9.7. Linnahölkkään lähtijöille:
Lähdetään yhteiskyydeillä Raholan pihasta klo 17, juoksu starttaa Hämeenlinnassa klo 19, mutta pitää vielä jälki-ilmoittautua. Hinta paikanpäällä on 17 euroa ja juoksijakortilla 15 euroa. Sinne siis vaan kaikki, jotka kynnelle kykenee, kympinhän ny menee koska vaan!

Lauantaina onkin sitten se sixpacki tai sixpäkki, jännittävää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.