sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Hämeenlinnan kaupunkimaraton lähestyy

Hyvä kun ollaan edellisistä toivuttu, niin jo suunnitellaan seuraavaa, mutta niinhän se menee.. Viikonloppuna on urheiltu taas armottomasti Linnahölkän 10km kisan, Sixpäckin ja pitkän lenkin merkeissä. Kaikista näistä tulossa raporttia piakkon.

Seuraava haaste on siis 17.7 Hämeenlinnan kaupunkimaraton ja puolikas. Lähdetään yhdessä liikuntakeskukselta klo 12.45. Jos aiot ilmoittautua vasta paikan päällä, laita Anulle viesti tai soita (0408285700) niin muutetaan lähtöaikaa aikaisemmaksi. Nyt jos koskaan on tankkaus avainasemassa ja OMAT JUOMAT MUKAAN (kröhöm..), koska tämän hetken ennustukset antavat lauantaille infernaaliset 33 helleastetta! Huh.

4 kommenttia:

 1. Jos sää on tuo mitä nyt luvataan eli alusta loppuun yli +30, niin ottakaa mukaan mahdollisimman kevyet juoksutamineet. Se varmasti on kaikille jo selväkin, mutta tarkoitan tällä sitä, että tällä kertaa kannattaa unohtaa tiimipaita, koska se on liian "vahva" ja peittävä. Matkan varrelle on tänä vuonna rakennettu suihkuja mitä kaikkien kannattaa käyttää. Ja juodahan pitää PALJON, n.litra tunnissa on kova. Ja sitä suolaa ihmiset mukaan ja sen nauttimisen voi aloittaa jo hyvissä ajoin.

  Jos nuo lukemat toteutuvat, niin koettelemus tulee olemaan todella kova ja varmasti erikoisia tuntemuksia kropassa riittää myös juoksun jälkeen, mutta sehän on vain ihan normaalia. Team Rahola kestää pakkaset ja helteet!!!

  Loppiaisena Tykköössä oli muuten n.50astetta kylmempää.

  VastaaPoista
 2. On tässä haastetta koko porukalle matkaan katsomatta. Kyllä tää porukka porskuttaa. Tsemppiä erityisesti Tertulle joka lähtee keliä uhmaten ekalle kokomaratonille. Mulla on varpaistakin peukut pystyssä, että kaikki menee hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä kaikille mukaan lähtijöille,erityisesti Tertulle.Kova koettelemus edessä mutta se ei meidän tiimiä lannista!

  VastaaPoista
 4. Hoh hoh, mihinkä taas tuli lähdettyä ja nimi laitettua! Kai tää on sitä omien rajojen etsimistä ja kokeilemista..

  Sixpäkin kuvat muuten tuli tänään, kiitos läheteille, jos joku haluaa jotain raportoida niin tiedätte mitä tehdä!! (sähköpostia siis tulemaan) Muuten keksin omasta päästä.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.