maanantai 19. joulukuuta 2011

Kisaraportti: Joulupallon nosto

Team Rahola on paljon paljon muutakin kuin vaan juoksua juoksua juoksua. Otamme erittäin mielellämme vastaan kisaraportteja muistakin kuin juoksutapahtumista esimerkiksi osoitteeseen pyykko.laura@gmail.com. Raportin ei tarvitse olla pitkä ja kuvat on mahtava bonus, jos niitä on. Seuraavassa kisaraportti aivan uudesta lajista, kahvakuulailusta. Raportoijana Arto R. PS. muistakaa lukea Uutisia tästä linkistä.

Joulupallon nosto

Team Rahola on monessa mukana, kaikkien vartalo ei taivu lenkille niin pitää keksi jotain muuta.

Kolme raholan pikku poikaa Janne, Miikka ja Api innostui syksyllä kahvakuulailusta.

Kerran reeneissä tuli puheeksi "kisat" siis mahdollisuus koittaa omia rajoja Joulupallon nosto -tapahtumassa hervannan vapaa-aikakeskuksella. Lajivalikoimassa oli kuulailun kisaliikkeet tempaus, rinnalleveto ja  työntö heilautuksella tai ilman. Liikettä tehdään 5 tai 10 min ja kuulaa tai kuulia ei lasketa pois välillä ja jos heiluttelee yhtä "moukaria" niin 1 kädenvaihto on sallittu.

Lauantaiaamu koitti ja Api ja Janne lähti kohti hervantaa; Api koittamaan rajojaan ja Janne loukkaantumisen takia huoltajksi. Kisaliikkeeksi valitsin työnnön 2x12kg kuulilla, tavoite oli jaksaa vähintään 5 min.


Oman vuoron odotusta

Homma käyntiin, tekniikassa on vielä tekemistä alussa ei ollut tarpeeksi jalat mukana mutta tavite ylittyi 73 toistoa ja aikaa meni 8.30 aikaa olis ollu mutta tekniikka alko "hajoamaan" niin oli parempi lopettaa. No miten tästä eteenpäin, lisää kuulailua kovempia sarjoja isommilla kuulilla ja tänään saatuja tekniikkavinkkejä hyödyntäen kohti seuraavia seurakisoja.

Hii- 

opp!

Voin suositella kahvakuulaa kaikille, monipuolisena voiman ja voimakestävyyden kehittämisestä kiinnostuneille....

4 kommenttia:

 1. Millasia tuloksia onkaan luvassa tekniikan parantuessa.? Tsemppiä! Tekniikkaa kannattaa hioo kotona ja ottaa vaikka vaimo tuomaroimaan liikkeitä.

  VastaaPoista
 2. Ja kyllä sitä hiotaankin :)
  t. se vaimo

  VastaaPoista
 3. Jos kisoissa meinaa pärjätä niin kuulat pitäis tossa olla 20 tai 24kg ja toistoja vähän toistasataa/10 min. helppoo ku...

  "lihas on tyhmä, se ei osaa muuta kun supistua"

  VastaaPoista
 4. Hei! Kiva huomata, että Team Raholassakin löytyy innokkaita kuulailijoita. Tampereella järjestetään kahvakuulan työnnön salikisat la 21.1. missä voi ottaa mittaa itsestään. Lisäinfoa löytyy kahvakuulafoorumilta! :) Ja tietty myös yhteistreenit pyörii keskiviikkoisin ja lauantaisin. Sinne ovat kaikki tervetulleita!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.