torstai 3. toukokuuta 2012

Upeat palkinnot reittiennätyksistä Raholan kympillä

Tänä vuonna yhteistyökumppanimme on luvannut Raholan kympin reittiennätyksen tekeville miehelle ja naiselle uudet, vasta markkinoille tulevat On running -juoksukenkien kisamallit! Toiseksi nopeimmat mies ja nainen saavat normaalit On running -kengät! Mikäli reittiennätyksiä ei synny, palkitaan vain nopein mies ja nainen näillä mahtavilla jalkineilla.

Team Rahola on jo muutaman vuoden testannut näitä uusia ja innovatiivisia kenkiä ja todennut ne erittäin hyviksi. 

ON Running -uutuuskenkien patentoitu ON CloudTec -pohja tekee juoksusta erityisen kevyttä: pohja vähentää niveliin kohdistuvaa iskua noin 30 % ja lisää eteenpäin suuntautuvaa ponnistusvoimaa noin 10 %. ON Running -juoksujalkineet palkittiin kesällä 2010 arvostetulla BrandNew Award -palkinnolla. Jalkineet on kehittänyt kuusinkertainen Ironman-kisojen voittaja Olivier Bernhard. ON Running -juoksujalkineita tuo maahan tukku- ja maahantuontiyritys Nikander.
Kehitetty vähentämään juoksijoiden nivelvaivojaJuoksun harrastajista jopa 60 % kokee rasitusta alaselässä, polvissa tai nilkoissa. Myös ON Running -juoksukenkien kehittäjä, sveitsiläinen insinööri ja kuusinkertainen Ironman-voittaja Olivier Bernhard, kärsi harrastuksensa aiheuttamista polvivaivoista. Hän halusi kehittää kengät, jotka vähentäisivät niveliin kohdistuvaa rasitusta. Ratkaisu löytyi juoksujalkineen pohjaan sijoitetuista 13 ovaalin muotoisesta iskuvaimentimesta ­ – nyt patentoidusta ON CloudTec -pohjasta. Pohja vaimentaa pystysuuntaisen iskun lisäksi myös vaakasuuntaista iskua. Niveliin kohdistuva rasitus vähenee tutkitusti 25–30 % ja eteenpäin suuntautuva ponnistusvoima lisääntyy 10 %.

Palkittu ja urheilijoiden ylistämä uutuuskenkäON Running -juoksukenkien avulla niin huippu-urheilijat kuin harrastelijajuoksijatkin voivat harjoitella pitkäkestoisemmin, useammin ja tehokkaammin. Jalkineista on apua myös sellaisille henkilöille, jotka eivät pysty juoksemaan tavallisilla juoksukengillä. Muun muassa maratonin moninkertainen maailmanennätysnainen, Tegla Loroupe, on valinnut ON Running -juoksujalkineet luottokengikseen. Jalkineet palkittiin yli 300 uutuustuotemerkin joukosta arvostetulla BrandNew Award -palkinnolla kansainvälisillä urheilualan ISPO-messuilla kesällä 2010.
(lähde:  http://www.mynewsdesk.com/fi/view/pressrelease/palkitut-on-running-kengaet-keventaevaet-juoksua-jopa-30-510322)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.