tiistai 23. lokakuuta 2012

Nuori nainen, osallistu Polarin sykemittaritestiin!


Polar Electro hakee sykemittaritutkimukseen 20–30-vuotiaita naisjuoksijoita. Tutkimukseen valitaan yhteensä 20 harraste- ja kilpatason naisjuoksijaa ja suunnistajaa, jotka harjoittelevat säännöllisesti.

Testin tavoitteena on selvittää, miten naisjuoksijat hyödyntävät RX3 GPS ja RCX3-harjoitustietokoneita sekä PolarPersonalTrainer.com-internetpalvelua harjoittelussaan. Polar toimittaa tarvittavat laitteet juoksijoiden käyttöön, ja testiin osallistuneet saavat ne tutkimuksen päätyttyä omaksi.

Sykemittarien testaaminen alkaa marraskuussa. Testiin valituille urheilijoille järjestetään kuun alussa alkuinfo, jossa mm. opastetaan mittareiden käyttöä. Urheilijoille on tarkoitus tehdä marraskuussa myös maksimitestit (suora mattotesti maitohappomittauksilla, kynnysanalyysit ja VO2 max) UKK-instituutin fysiologian laboratoriossa.

Testiin osallistuvat urheilijat käyttävät mittareita 10–12 viikkoa, minkä jälkeen on mahdollisesti loppukeskustelut harjoitustietokoneiden käytöstä. Lisäksi osallistujat antavat palautetta Polar-laitteista.

Jos haluat mukaan testiin, ota nopeasti yhteyttä: ari.saarijarvi(at)gmail.com, puh. 0400 734 988

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.