tiistai 2. heinäkuuta 2013

Anun 100+ Juhlamaraton 6.7.2013

ANUN 100+ TULOKSET

HIEMAN KISAINFOA


Lähtö-/ maalialue ja kisakeskus sijaitsevat kylpylähotelli Edenin (Paratiisikatu 2) takana sijaitsevalla parkkipaikalla. Osallistujat voivat käyttää kylpylän parkkipaikkoja ja niitä on runsaasti. Kylpylän wc:t ovat osallistujien käytössä. Vaatteet voi käydä vaihtamassa kylpylän pukuhuoneissa, mutta sinne EI SAA jättää tavaroitaan juoksun ajaksi. Kisakeskuksesta löytyy varustesäilytysteltta. Huom. järjestäjä ei vastaa kadonneista tavaroista, mutta telttaa ei jätetä tietenkään hetkeksikään valvomatta.

Jälki-ilmottautuminen päättyy klo 9.00! Jälki-ilmottautumisen hinnathan ovat puolimaraton 40€ ja kokonainen 50€.

Lähtöaikoihin joudumme tekemään pienen muutoksen siten, että puolimaratoonarit lähtevät matkaan klo 10.00 ja maratoonarit starttaavat klo 10.05. 
Hitaasti kiiruhtavat starttaavat aiemman suunnitelman mukaan klo 9.00. Ilmoitathan numeroa hakiessasi aiemmasta lähdöstäsi.

Reitti on siis virallisesti mitattu ja puolimaratoonarit kiertävät sen kerran ja maratoonarit kahdesti. Reitti on vaihteleva maisemiltaan ja maastoltaan. Alustana on n.50/50 asvalttia ja sorapintaa. Huoltopisteitä matkalla on seuraavasti: Lähtö-->huolto1 n.4,7km-->huolto2 n.4,4km-->huolto3 n.1,1km-->huolto4n.4,4km-->huolto5 n.3,7km--> huolto 6 maali/toinen kierros alkaa n.2km. 

Huoltopisteillä on tarjolla siis TehoSport-urheilujuomaa, vettä, rusinaa, merisuolaa, suolakeksiä, makeisia..

Jos joudut keskeyttämään, niin ilmoita siitä huoltopisteelle tai maalialueen henkilökunnalle! Huoltopisteiltä haemme keskeyttäneet pois mahdollisimman ripeästi. 

Maaliin päästyäsi saat uniikin osallistujamitalin ja sarjojen kolme parasta palkitaan "pokaalein".

JOKAINEN OSALLISTUU TAPAHTUMAAN OMALLA VASTUULLAAN!!!
JOKAISEN ON MYÖS NOUDATETTAVA NORMAALEJA TIELIIKENNESÄÄNTÖJÄ!!!
REITILLÄ ON LIIKENTEENOHJAUSTA, MUTTA MUISTA SILTI PITÄÄ SILMÄT AUKI JA LIIKU TURVALLISESTI. MUISTA KÄYTTÄÄ TIEN VASENTA REUNAA!!!

Tervetuloa nauttimaan!!! :-)

LISÄTIETOJA: markus.ilva@elisanet.fi tai 050 5487661
Toimitsijat huom. napatkaahan talteen Markuksen puhelinnumero, että saatte minut tarvittaessa kiinni tapahtuman kestäessä.

Reittikartta tästä!

Anun laatima huippusuosittu maratoonarin muistilista. Klikkaa auki!

Nyt kaikki mukaan nauttimaan hienosta maratonista Nokian maisemissa. Pistäkäähän kaikki ilmo sisään! :-)

Kylpylähotelli Edeniin pääset juoksun jälkeen numerolappua näyttämällä suihkuun ja saunaan, mutta jos haluat polskimaan kylpylän puolelle varaa mukaan uikkarit ja 6€.

Jos saavut paikalle kisa-aamuna jo aikaisin, on sinulla mahdollisuus käydä nauttimassa kattava ja maistuva aamiainen hotellin toisessa kerroksessa sijaitsevassa ravintola Esmeraldassa klo 7.00-10.00 hintaan 15€. Esmeraldasta saat ostettua myös pelkän kahvin. Juoksun jälkeen klo 17.00 alk. ravintolassa on tarjolla buffet 28€ aikuiset ja 10€ lapset.

Majoitusta voit kysellä puh. 020 055 055 tai www.hotellimaailma.fi tai www.rantasipi.fi

Jokainen starttaaja saa mukaansa GU-geelin, mikä auttaa jaksamaan maaliin asti. Matkalla olevissa huoltopisteissä on tarjolla Teho Sport-urheilujuomaa sekä vettä, suolaa, suolakeksejä, makeisia...2 kommenttia:

  1. Hei, kaipailisin reittikarttaa nähtäväksi tästä.

    VastaaPoista
  2. kiitos anu! kaunis reitti, hyvin merkattu, hyvä huolto ja uskomattoman paljon kannustavia toimitsijoita!

    terveisin uuno turhapuro / hanna

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.