keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Pikkujoulut La 13.12

Tiptaptiptap, hei tonttu-ukot hyppikää!!!

Team Raholan vuoden 2014 pikkujoulupäivä on selvinnyt ja nyt myös paikka! Pikkujoulut järjestetään Ruby & Fellas ravintolassa, osoite Hämeenkatu 15. Ruokailu alkaa kello 18:00.
Tutustu pikkujoulumenuun TÄSTÄ, ruoka on laktoositon. Kustannus pikkujouluista on 22€, joka maksetaan viimeistään 6.12. Team Raholan tilille, kirjoita viestikenttään pikkujoulut ja osallistuja. Osallistuminen sitova, eikä maksua palauteta.  Ilmoitathan tulostasi mahdollisimman pian Anulle, kerro myös allergiat.

Perinteitä kunnioittaen pikkujoulut alkavat 2,5tunnin spinningillä, joten varaathan pyöräsi ajoissa. Spinningmaraton alkaa kello 12:15.TULOSI spinningiin tulee olla varma, paikkoja rajoitetusti.
Joten ilmoitathan Anulle tulosi. Spinningin hinta 4€/osallistuja. Maksu Anulle tunnin alussa!
Spinning suosio oli niin rajua, joten Pikkujoulupäivänä järjestetään special-tunti. Special-tunti käynnistyy kello 11:00. Tälle tunnille pääsevät kaikki halukkaat, ilmoita Anulle tulostasi. Special-tunnin hinta on 3€/osallistuja.

Pukkikin lupasi kesällä tulla mukaan kinkereihin...

PS. Pikkujouluihin on tulossa Joulupukki, joten muista pieni lahja mukaan.(maks 5e)

2 kommenttia:

  1. Ilmottauduttu! Ekaa krt näin pitkällä spinningillä,odotan innolla...ja juhlintaa sen jälkeen!

    VastaaPoista
  2. Hyvin sä Nina sen jaksat polkea. Ja jälkitankkaus hoituu aivan ihanan setin omaavassa puffetpöydässä.....nesteiden kera :D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.