sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Sorvassa juostiin

Sorvan kylässä juostiin 22.11. juhlajuoksu Outi V:n ja Teija V:n vuosipäivien kunniaksi. Outilla mittari alkaa pikapuoliin näyttämään nelosella alkavia ja Teijan mittari näyttelee puolestaan vitosella alkavia lukuja, mutta niin kuin tiedetään ikä on vain luku ja näitä tyttöjä katsoessa mieleen tulee paremminkin nuori kedolla kirmaava tyttönen, kuin aikanainen. 

Sorvaan saapui kaikkiaan 45 juoksijaa juhlistamaan tyttöjen synttäreitä. Mukavaa oli alusta loppuun ja tarjolla olleet kakut maistuivat kisakansalle juoksun jälkeen oikeinkin loistavasti.

Pieni tapahtuma tarjosi juhlaa synttäreiden lisäksi monessa muodossa. Kaikilla osanottajilla oli hyvä mieli ja kevyt askel, vaikka Sorvan reitti ei varsinaisesti ole ihan pelkkää alamäkeä. Onnistumisia koettiin ainakin Markku I:n tehtaillessa oma 50km:n ennka, Kari P. puolestaan toteutti tavoitteensa puolikkaan ennätyksellä, Virpi V. tykitti 10km:n enkan vain viikko Valencian maratonin jälkeen (missä myös oma enkka), Kirsi P. taittoi ensimmäistä kertaa puolimaratonin selän suoriutuen loistavasti haasteesta, hirmuisen urakan on tehnyt myös Jorma Kurittu, joka juoksi 200. maratoninsa täällä maalaismaisemassa, paikalla oli myös Häjyjen Timo Marjomäki, joka on nimetty seuransa kunniajäseneksi, Jouni Välisalo kävi tutustumassa ensikertaa mittaamaansa reittiin autolla ajaen ja maistui miehelle myös kakku ja kahvikin :-) em. lisäksi loistavia suorituksia koettiin kautta linjan ja kaikille jäi hyvä mieli päivästä. 

Päivän juhlakalut Outi ja Teija
Tyttöjen kisanumerot
Yksi kisaaja tiesi kakkua olevan tarjolla
Paaljon onnea vaaan...
Älä ota lähäreitä, ku niistä tulee aina niin hyviä 
Häjyjen kunniajäsen Timo
Jorma ja Harri tankkaamassa
Purollahti kerkes silitteleen Moonaakin
Bilehile

Outi & Outi

50km:n ennätysmies

Juhlakalut

Timo, Outi ja Timå

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.