maanantai 27. lokakuuta 2014

Rahola teamin porukkka ”wihasi kilometrejä”!

Tässä vielä juttua Wihan kilometreiltä. Kilometreistä raportoi Jarmo R., miehemme Pirkkahallilta.

Pirkka-hallin ympäristössä vuosittain järjestettävä Wihan kilometrit tuntuu olevan monelle aktiivikuntoilijalle erityinen rajojen kokeilu. Sitä se eittämättä oli Mikolle, Markukselle, Petrille ja Villelle, jotka osallistuivat täysmatkalle ja pääsivät kaikki kunnialla maaliin; Mikko pääsi mukavasti alle kymmenen tunnin, Markuksella meni hieman yli. Petri ja Ville eivät päässeet aivan ”alle kellon ympäryksen”, mutta yhtä kaikki, sillä heillä kuten koko nelikolla tuntui olevan hyvää meininki koko kisan ajan päällä.


Ville nappas rakkaansa mukaan matkaa taittamaan

Monodog keskittyneenä

Teamin naiskolmikko kuten monilla yhteislenkeillä ”sakkokierroksia” liian nopeille jakava Anu, ja hänen lisäkseen Maarit, sekä  mm. Tv-sarjasta Elämän suolan Tom Turpeisena tunnetun näyttelijä Jukka Puronlahden elämänkumppani Outi selvisivät kunnialla vaativasta 100 km matkasta; parhaan ajan heistä teki Anu, eikä Maaritkaan jäänyt paljoa, kun vielä Outikin selvitti koitoksen alle kahdentoista tunnin, oli Rahola teamin naisten satasen panos varsin vahva.


Anun tyylinäyte

Outi väläytteli hymyään 100km:n ajan
Mimmi tykittääAamulla 9.00 startanneen satasen kisan kanssa samaan aikaan lähteneiden ”pelkälle maratonille” osallistuneiden joukossa oli miesten sarjassa Myllymäen Petri, joka suoriutui ”marasta” mukavasti alle 4,5 tunnin. Mainittakoon, että klo. 15.00 startanneen maratonin toisen sijan miesten sarjassa nappasi Julius Pänttönen ajalla 3.49.53.


Iltapäivällä startanneella puolimamatonillakin oli teamista edustus, kuudenneksi tuli Marko Tapio ajalla 1.44.26.


Naisten puolimaratonilla ja nonstop-juoksussa ei ollut teamin edustusta. Mutta kaikille muille matkoille osallistuneet teamin edustajat tuntuivat ottavan Pirkka-hallin ympäristössä juostavan reitin varrelta kaikki irti, mitä ruskamaisema saattoi tarjota. Kun tähän lisätään hyvä porukkahenki, maalialueella soitettu musiikki ja muutenkin hyvä fiilis, niin liikunnan suhteen emotionalinen arvokokemus oli varmasti taattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.