sunnuntai 12. lokakuuta 2014

VAAROJEN MARATON KOLILLA 2014


Team Rahola halusi tutustua aiheeseen Vaarojen maraton, josta kuulee puhuttavan silloin tällöin ja reitin vaativasta maastosta täytyy ehdottomasti päästä nauttimaan kieli keskellä suuta.

Kuusi teamiläistä: Mika, Minna, Outi, Juhani, Markus ja minä taivalsimme maratonin 43km ja Virpi paukutti 15km. Kyllä reitti oli vaativa ja haastava, niin kuin maratonin nimestäkin voi jo päätellä, mutta siinä on sitä jotain mitä haluaa kokea ja haluaa tietää mistä puhutaan, joten kokemuksia lisää elämään, kiitos! 

Koko päivän sää oli kaunis, ihana syyssää, aurinkoa, syksyn värisävyjä, syksyn tuoksuja, välillä häikäisevän huikeita maisemia, pieni veneajelu joen yli, yhteisiä tunnelmia ja päämääriä muiden taivaltajien kanssa. Onneksi Markus kantoi kameraa maratonilla mukanaan, jolloin maisemat ja tunnelmatkin ovat tallessa, joten niihin voi aina palata takaisin kuvien välityksellä. Reitillä oli kiviä, juurakkoja, epätasaisuutta, ylä- ja alamäkiä, vesistön ylitys veneellä eli kaikkea mitä luonto vain voi tarjota kulkijoille. Juomapisteitä oli reitin varrella kaksi, joista löytyi vettä eli juomareput selässämme oli täytetty urheilujuomalla, paitsi Markuksen juomapussi hajosi jo 3km:n jälkeen, joten olimme mun juomien varassa ensimmäiseen juomapisteeseen asti, josta Markus sai säkällä juomapullon, jonka joku oli sinne jättänyt. Myös GU-geelit apunamme energian riittävyyden ylläpitämiseksi olivat tärkeitä taivaltaessamme matkaa, joka oli tällä reitillä aikana paljon pidempi kuin normaalisti.

Kaikki selviytyivät ehjinä ja onnellisina maaliin, jonka jälkeen maistui suihku sekä ruoka, joka kuului maratonin hintaan, jamii.
Maalissa!!!!
Illalla saimme nauttia vuokramökissä Mikan leipomaa herkullista omenapiirakkaa vaniljakastikkeella sekä juhlimme Juhanin 26-vuotis syntymäpäiviä, joka sattui olemaan juuri samaisena juoksulauantaina.

Huippu ryhmä matkassa on hieno viettää aikaa ja saada uusia huippuja kokemuksia, KIITOS KAIKILLE MUKANA OLLEILLE TEAMILÄISILLE!

-Anu

Naps tässä lisää kuvia Vaaroilta.

1 kommentti:

  1. Maaliintulokuva on kerrassaan upea! ja ihan varmaan on ollut kokemuskin Vaaroista. Onnitelut koko porukalle :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.