perjantai 18. toukokuuta 2018

Päivityksiä tapahtumiin - jokaiselle jotakin - talkoillen, pyöräillen, extratreenaillen

8.6. perjantaina klo 19 merkataan Anun Maratonin reitti. Lähtö Nokian Edenin parkkipaikalta. Tällä kertaa juostaan vain kerran uusittu lenkki (10 km), eli ei siis puolikasta eikä maratoonia. Ilmoita Anulle tulostasi merkkausreitille!

9.6. lauantaina oma tapahtumamme Anun Maraton. ILMOITTAUDU ANULLE TALKOOLAISEKSI, VÄKEÄ TARVITAAN!

15.6. perjantaina lähdetään polkemaan Pirkan Yöpyöräily. Lähtö tapahtuu Hakametsän jäähallilta klo 21. Ilmoittele Anulle jos olet tulossa, tiedetään sitten ketä odottaa paikalle. Jokainen hoitaa ilmoittautumisensa ja maksun itse.

21.6. torstaina järjestää Liikunta Pyörre kesäextratreenin Nokian Liikuntakeskuksella, klo 17-18 treenataan sisätiloissa ja klo 18-19 jatketaan ulkoilmassa, maksu jumppakortilla tai 8,-. Ota uimapuku mukaan, treenien lopuksi voi halukkaat pulahtaa järveen. Tämä treeni ei jätä kylmäksi! Saapuessasi paikalle, saat tietää mitä tunnit sisältää. Luvassa pelkkää nautintoa!!

15.7. sunnuntaina klo 9.00 lintujen liverrellessä lähdetään polkemaan Nokian Liikuntakeskukselta kohti Laukon Kartanoa, yhteen suuntaan n. 34 km. Poiketaan kartanon kesäkahviossa, joten varaa hieman kaffirahaa. Hörpätään sumpit ja ehkä nautitaan jotain hyvää. Virvokkeiden sun muiden nautittujen tuotteiden jälkeen lähdetään polkemaan takaisin Liikuntakeskukselle. Retki tehdään säässä kuin säässä. :) Muista ottaa evästä ja energiaa mukaan.

28.7. lauantaina soudetaan ratkiriemukas 40. Pirkan Soutu. Ja meidän vene/veneet lähtevät taas tuttuun tapaan toisessa aallossa, jonka lähtö on klo 16.00. Ole ajoissa paikalla! Laita tieto osallistumisestasi Anulle. Anu laittaa myöhemmin viitetiedon ja summan teamin sivuille, jolla jokainen voi sitten itse maksaa oman soutunsa. Soutu on annetulla viitteellä hieman edullisempi.

Nautitaan näistä ja tietysti myös monesta muusta hienosta tapahtumasta, joita on tulossa! Ilon kautta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.