maanantai 16. heinäkuuta 2018

Ensimmäinen 12 h

Tämä vuosi meni jo ihan lapasesta tällä vanhalla(kin ) huhtikuu maratonvapaa kuukausi, Italian 65 km jäi harmittamaan, kun siitä ei jatkanut ...Päätin että Kauhajoella menen ainakin sen yli.
Mieskin lähti kuskiksi, ajaminen kotio tuskin onnistuis.
Kivaan hotelliin, Krouviin yöksi ja la iltana tsekkaan 1,5 km rataa ja 24 h lähtöä ja hurjia 6 päivän juoksijoita.Ruoka kun aina mielessä,hotellissa sain eväslaatikon aamuksi; sämpylää, kahvia, banaania ja mehua. Aamiaistarjoulu olis kuulemma ollut pitkään, mutta enhän mää sinne aikonut.
Ei hirveesti tullu uni silmään, mikä mulle ihan normaalia, joten hyvissä ajoin lähtöpaikalle.
Pitkähihaista päälle, jonka kyllä sai heittää pois ekan kiepin jälkeen. Markolta tuubihuivi lainaan, jota kastelin kierroksilla päähäni. Mullekin koitti Markus opettaa tota 14 min juoksua ja 1 min kävelyä, mutta koitin mahdollisimman pitkälle ennenkuin alan kävellä huonolla kävelytyylilläni.
Reitti oli tosi kiva, täytyy sanoa että nautin koko ajan ja missään vaiheessa ei tullut aika pitkäksi siinä kuumuudessa. Tuttujakin oli, vävyn sisko perheineen oli tsemppaamassa ja Sari, Tallinnassa tutustuttu tähän Suomi neitoon. Mieskin ilmaantui ensin hotellin viereen ja sitten loppupäiväksi maalialueelle. Uskomattoman tärkeetä kun näkee tutut naamat.
No olihan sitä tuskaakin välillä, ekan kerran elämässäni käytin toiseen koipeen kylmää, tossu pois ja Wihan Jaana huolsi, nauhat myös löysättiin 6 päivän juoksijan toimesta. Italiassa tuli rasvattua kainalot, täällä se kostautui, onneksi voidetta mukana ja urheiluteippi päälle. Oli muuten super voide tender care. Kun lähdin enkkakierrokselle, tuli kyllä sellaista tsemppausta että oli pakko kiristää vielä vähän, eihän sitä nyt mihinkään 66 km tyydytä. 69,220 oli kun näyttötaululla seuraavan kerran oltiin, huudettiin vaan että hyvin ehdit, 800 m matkaa 70 kilometriin. Loppukilsat 70,551 km, tästä kuuluu iso kiitos kannustajille.
Sanon tämän taas ilman Anua ja Team Raholaa tuskin olisin tässä kirjoittelemassa näitä.


Teksti ja kuvat: Päivi Linnero

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.