perjantai 28. tammikuuta 2011

Huomenna 29.1. kotirataultra Sorvassa

Huomenna lauantaina 29.1.2011 klo 10 alkaen on Sorvassa taas perinteinen Kotirataultra.
Osoite tapahtumapaikalle (Anun ja Markuksen koti) on Riihitie 3, Nokia.
Anun numero on 0408285700.


Kotirataultrassa mennään 5km edestakaista lenkkiä niin, että matkaksi tulee siis joko 10km, 20km, 30km, 40km tai 50km. Voit edetä kävellen, juosten tai hölkäten, sauvojen kanssa tai ilman. Reitti on selkeä ja helppo ja merkitty 1km välein kilometritolpilla, et eksy varmasti.

Lähdössä (ja siis 10km välein) on lämmin huoltopiste, jossa on tarjolla kuumaa mehua, rusinoita ja suolakurkkua. Ota lisäksi myös omia patukoita ja mitä vaan haluat, herkuttomalla olevat muistaa ostaa niitä suklaattomia. Kun olet haluamasi lenkin heittänyt, on mahdollisuus käydä saunassa ja nauttia pientä huikopalaa. Tänä vuonna sinulla on myös mahdollisuus jättää omia juomiasi ja muita eväitä kääntöpaikalle Shellille. Kääntöpaikalle laitetaan "kaikille avoin" styroksinen kylmälaukku, johon voit tullessa jo tipauttaa omat evääsi. Säätiedot ainakin näillä näkymin povaavat meille hyvää keliä, mutta kannattaa vähintään henkisesti valmistautua kaikkeen. Ota mukaan siis myös vaihtovaatteita ihan vaan varmuden vuoksi.

Muista myös ehdottomasti valmistautua etukäteen tankkaamalla tänään vielä energiaa ja juomaa!

Tämä huvi on ilmainen, tervetuloa! HUOM! Jos tiedät varmasti tulevasi kotirataultraan, ilmoittaudu ystävällisesti kommentoimalla tähän postiin, vastaamalla saamaasi sähköpostiin tai kirjoittamalla viereiseen Shoutboxiin. Näin osaamme varautua tarvittavalla määrällä evästä. Kiitos. Mutta saa tulla,  vaikka et olisi ilmoittautunutkaan etukäteen
 
 Tässä vielä kuvatunnelmia viime sunnuntain pitkältä lenkiltä:
1 kommentti:

  1. Kyllä Tampereen Pispalan maisemat on upeaa katseltavaa, mutta niin on myös reipas lenkkiporukkakin :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.