maanantai 31. tammikuuta 2011

Tammikuu lähestyy loppuaan!

Ei mahda mitään, ihana kamala tipaton ja herkuton tammikuu on kuin onkin vääjäämättä lähestymässä loppuaan! Enää yksi ilta ja huomenna saa taas palata normaaliin päiväjärjestykseen, vai onko jollekin jo tästä herkuttomasta tullut normi?

Oli miten oli, huomenna arvotaan tipattoman ja herkuttoman onnistuneesti läpi vetäisseiden (ja nimensä listaan sekä 2€ pulittaneiden) kesken peräti KOLME upeaa palkintoa. Eli viime vuodesta voittomahdollisuutesi ovat saattaneet triplaantua :) Voittajat julkistetaan täällä sivuilla ja lisäksi tietysti liikuntakeskuksen jumppasalin ilmoitustaululla. Kiitos ja kumarrus kaikille osallistujille hirvittävän mahtavasta suorituksesta ja tsempistä niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä - ens vuonna uudestaan tottakai!

Ja hei jos et jostain syystä pääse nyt lauantaina spinningmaratonin jälkeen yhteiseen illanviettoon, niin 18.2. on Anun ja Markuksen luona jumppien jälkeen illanistujaiset saunoineen pitsan ja herkkujen merkeissä. Kysy lisää Anulta samalla kun ilmottaudut..

Vielä tsemppiä kaikille viimeiseen iltaan!

PS. Tällä viikolla tulossa myös raporttia lauantain kotirataultrasta.. Kuka juoksi 29 kilsaa ja kuka 35 ja mihin ihmeeseen Markuksella oikein tuli hiertymä?! Näihin ja muihin mieltä kutkuttaviin kysymyksiin saat vastauksen myöhemmin tällä viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.