maanantai 24. tammikuuta 2011

Muistutus: Kokous tänään 24.1. juoksun jälkeen ja tulossa Kotirataultra

Kiitos kaikille eilisestä pitkästä lenkistä, mentiin tosin hyvin porukalla, vaikka lopussa alkoi jo varmaan monilla tuntumaan lenkin pituus, mutta niinkuin Anu sanoikin: "Pitkä lenkki saa tuntua!". Mun matkaksi tuli 24,5km, mutta siinä on kilsa meiltä liikkikselle. Tässä linkki eiliseen reittiin yms.

Tänään 24.1.2011 on juoksun jälkeen noin klo 19.45 kokous koskien pääasiassa Raholan kymppiä. Toukokuu on jo kohta ovella ja nyt täytyy alkaa skarppaamaan tämän asian suhteen. Paljon on vielä järjestelyissä puimista. Tänään kokouksen aiheina mm.
- ilmoittautuminen on alkanut
- tili on avattu
- ilmoitus juoksijalehdessä!
- jaettavan ilmoituksen suunnittelu
- sponsorit
- arvontapalkinnot

Tämän lisäksi puhutaan vähän Sport-lehden kilpailusta sekä Tampereen kaupungin avustushakemuksesta. Jos et harmillisesti pääse paikalle tai pysty jäämään, niin kerro vaikka mulle asiasi (pyykko.laura@gmail.com), niin minä toimin sanansaattajanasi kokouksessa! Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan kokoukseen, kaikkien panosta tarvitaan varmasti tässä massiivisessa projektissa!

Ja vielä muistutuksena: lauantaina 29.1.2011 klo 10 alkaen on Sorvassa taas perinteinen Kotirataultra. Osoite tapahtumapaikalle (Anun ja Markuksen koti) on Riihitie 3, Nokia.
Anun numero on 0408285700.

Kotirataultrassa mennään 5km edestakaista lenkkiä niin, että matkaksi tulee siis joko 10km, 20km, 30km, 40km tai 50km. Voit edetä kävellen, juosten tai hölkäten, sauvojen kanssa tai ilman. Reitti on selkeä ja helppo ja merkitty 1km välein kilometritolpilla, et eksy varmasti.

Lähdössä (ja siis 10km välein) on lämmin huoltopiste, jossa on tarjolla kuumaa mehua, rusinoita ja suolakurkkua (+huhujen mukaan myös geeliä!). Ota lisäksi myös omia patukoita ja mitä vaan haluat, herkuttomalla olevat muistaa ostaa niitä suklaattomia. Kun olet haluamasi lenkin heittänyt, on mahdollisuus käydä saunassa ja nauttia pientä huikopalaa. Tänä vuonna sinulla on myös mahdollisuus jättää omia juomiasi ja muita eväitä kääntöpaikalle Shellille. Kääntöpaikalle laitetaan "kaikille avoin" styroksinen kylmälaukku, johon voit tullessa jo tipauttaa omat evääsi. Säätiedot ainakin näillä näkymin povaavat meille hyvää keliä, mutta kannattaa vähintään henkisesti valmistautua kaikkeen.

Muista myös ehdottomasti valmistautua etukäteen tankkaamalla edellisinä päivinä energiaa ja juomaa!

Tämä huvi on ilmainen, tervetuloa! HUOM! Jos tiedät varmasti tulevasi kotirataultraan, ilmoittaudu ystävällisesti kommentoimalla tähän postiin, vastaamalla saamaasi sähköpostiin tai kirjoittamalla viereiseen Shoutboxiin. Näin osaamme varautua tarvittavalla määrällä evästä. Kiitos. Mutta saa tulla,  vaikka et olisi ilmoittautunutkaan etukäteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.