perjantai 23. syyskuuta 2011

Asiaa: ZP, paidat, pikkujoulut, spinning

Nyt tarkkana, taas tulee asiaa monesta eri jutusta:

- Anun ja Markuksen ollessa ansaitulla lomalla (eli häämatkalla!) mennään keskenämme maanantaina lenkille ihan normaalisti normaaliin akaan. Eli noin tunnin lenkki, noin 8-9 km ja kaikki on tervetulleita mukaan. Sakko yms. systeemit toimii normaalisti, ei huolta :) Jumppatunneilla on myös sijaiset, seuratkaa ilmoittelua liikkarilla.

- 24.9. alkaen Anulta saa Zero Point tilaukset ja hihattomat paidat! Sama päivä eli 24.9. on myös spinningpäivä eli klo 11.30 alkaen hikistä kammen pyöritystä Lauran ja Markuksen hittikimaran tahtiin. Tule, kun haluat, lähde, kun haluat, kesto 2h 45min plus vatsat. hinta 8 € ja kk-korttilaisilta 6 €. Team Rahola suosittelee!

- Pirkan hölkkään kannattaa käydä ilmottautumassa Pirkan kierroksen sivujen kautta. Jos ilmottaudut 19.9. mennessä, hinta on 40 €  ja saat kisamatskut kotiin ja säästät aikaa kisapäivänä. Netti-ilmottautuminen 40 € hintaan on mahdollista 28.9. asti.

- 12.11. on Team Raholan jo perinteeksi muodostuneet pikkujoulut! Aloitetaan klo 14 noin 2 h spinningillä, jonka jälkeen sauna ja saunajuomaa (A&M tarjoaa). Klo 18.00 alkaen on varattu aika Tesomalta ravintola Pesosta. Ruuat valitaan taas etukäteen, joten ole tarkkana, kun menuja alkaa ilmestyä tänne sivuille tai liikuntakeskuksen ilmoitustaululle. Voit tulla valintasi mukaan joko vain polkemaan tai vain Pesoon tai mielellään jopa molempiin. Aikaisempina vuosina on sovittu, että jos haluat lahjan, tuo itse MAX 5 € maksava lahjasi paketoituna mukanasi.

- Odotamme edelleen raportteja Jyväskylästä, Sixpäkistä ja muista mahdollisista tapahtumista, joihin olet ollut osallisena. Laita joko Minnalle (minna.nurro(a)pp.inet.fi) tai mulle (pyykko.laura(a)gmail.com). Kuva on kiva, mutta ei pakollinen!

Raikasta syksyn jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Peson tarjoilija oli heittänyt aikas mukavan vaihtoehdon tuohon syömäpuoleen. Meillä olisi mahdollisuus tilata puffetpöytä herkkuineen. 4 eri vaihtoehtoa jotka Anu saa sitten loman jälkeen tietoonsa. Puffetissa huomioitu erityisruokavaliot mm. laktoositon ja gluteeniton. Miettikää miltä tämä vaihtoehto kuullostaa ja antakaa kommenttia. Ainakin säästyttäisiin tuniten ruoan odotukselta :)

    VastaaPoista
  2. Erittäin hyvä idea. Kannatetaan!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.