lauantai 17. syyskuuta 2011

Kisaraportti: Pirkkalan yöhölkkä 3.8.2011

 Pirkkalan yöhölkästä tulee vain yksi asia mieleen - MÄET! Niinpä tapahtuma ei tuottanut pettymystä tälläkään kertaa.. Lähdimme aikaisempaa suuremmalla porukalla tähän tapahtumaan, yhteensä meitä taisi olla kymmenisen henkilöä tässä mahtavassa 10,6 km pituisessa koitoksessa mukana. Jos ikinä missään, niin täällä sen "ylimääräisen" 0,6 km todella tuntee! Reitti alkaa jo heti mäillä, joita ei ensimmäisella kierroksella vielä huomaa ja jatkuu sitten suhteellisen mäkisenä varmaan noin 2/3 koko noin 5 km reitistä. Tokalla kierroksella mäet ei enää tule yllätyksenä, mutta alun mäet tuntuu noin 10 kertaa jyrkemmiltä ja häijymmiltä kuin lähtiessä :)

Tällä kertaa juomatarjoilukin oli kohdallaan (vrt. vuoden 2009 "täähän on vaan kymppi"), ja juomaa oli tarjoilemassa itse Jarkko Kinnunen, joka oli ilmeisesti ottanut tapahtuman ohjemaansa Daegun kisoihin valmistautuessaan.. Ilma oli kesän 2011 mukainen eli aurinkoinen ja kuuma! Porukkaa oli ylipäänsä mukana todella runsaslukuisesti. Järjestelyt sujuivat mukavasti Sepon tuloskämmäilyistä ( ja siitä, että kukaan ei saanut arvontapalkintoa :) ) huolimatta. Erittäin kiva tapahtumam, jossa reitti on mukavan haastava, suosittelen lämpimästi kaikille ensi vuonna! Muistaakseni osallistumismaksukin oli ihan kiitettävän edullinen ja sitäpaitsi kisa järjestetään massasta poiketen keskellä viikkoa, mutta koska se on Pirkkalassa, niin se ei haittaa. Annoin palautetta kylttien puutteesta kisoihin saavuttaessa, mutta vastauksesta kävi ilmi, että kyltit olivat joutuneet ilkivallin kohteeksi!

Kiitos vielä järjestäjille ja mukana olijoille. Järjestäjille erityiskiitos kuvista, kuvat siis ilmeisesti Hannun kamerasta!


Ryhmäpotretti, josta puuttuu ainakin Mikk0, Markus J ja kai Ilmari


Markus tuimana lähdössä

Sepi loppusuoralla

Tare aina yhtä iloisena!

Wille laittaa menemään!

1 kommentti:

  1. Onneks toi ei sitten ollutkaan ihan niin hirmu vakavaa.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.