keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Heiskan maraton sunnuntaina 21.2., lähtö klo 8.50

Lähdetään yhdessä liikuntakeskuksen pihasta klo 8.50, niin ehditään varmasti klo 10 jälki-ilmoittautumiseen. Juoksut alkaa klo 11.00 Muistakaa ottaa käteistä mukaan, maratoonareilta hinta on 38€ ja puolikkaan juoksijoilta 33€. Juoksun kisakeskus on osoitteessa Heiskankuja, Hämeenkyrö. Google maps antaa ainakin hyvät ajo-ohjeet, jos joku tarvitsee. Autolla on tulossa ainakin Anu ja Markus, Laura ja Mimmi. Ilahduttavan iso lössi on lähdössä juokseen ylipäätään!

Päivitettyä tietoa  savusaunasta yms. peseytymisjärjestelyistä on järjestäjän sivuilla täällä: http://personal.inet.fi/urheilu/kankaanpaanmaraton/markku%20kyrojarvi%20maratoncup/heiska_kutsuu%202010.htm 
Yleisinfo löytyy täältä (klikkaa heiskan maratonia vasemmasta reunasta): http://personal.inet.fi/urheilu/kankaanpaanmaraton/markku%20kyrojarvi%20maratoncup/uusi_sivu_2.htm

Muistakaa syödä ja juoda hyvin ennen sunnuntaita ja varatukaa kaikenlaiseen keliin. Pakkastahan me ei pelätä, niinkun Tykköössä nähtiin, mutta kannattaa silti ottaa tarpeeks kerrastoja mukaan. Muistakaa myös jälkitankkaus, paikalla on tarjolla ilmeisesti ainakin keittoa järjestäjien puolesta, mutta omat eväät on myös hyvä idea.

6 kommenttia:

 1. Näyttäis siltä, että päästään taas nauttimaan raikkaasta talvisäästä sunnuntaina.
  Vaikka mittari kertoisi mitä lukemia tahansa, niin kivikova joukko Team Raholalaisia seisoo lähtöviivalla liekki ja salama sydämissään!!!!
  Mennään rullaamaan maraton hyvillä mielin!

  VastaaPoista
 2. Jee, lunta on luvassa eli ei ilmeisesti mahdottoman kylmää!

  "Mun täytyy rullata näin, mun täytyy rullata näin.. kun jokin syttyy sisälläin.." lauloi jo Anssi Kela aikoinaan :)

  VastaaPoista
 3. Kyl ainaki -15 täytyy olla pakkasta,että juoksusta
  saa kaiken herkun irti=).Liian helppoo ja mukavaahan se muuten ois...
  Sinne fiilisteleen isolla porukalla;)

  VastaaPoista
 4. Joo ei puutu huomisen joksusta extreamia. Pakkasta, lumipyryä ja viimaa. Ei siis paha nakki. Team Rahola näytää luontoäidille pitkää nenää ja on todellakin lähtöviivalla intoa täynnä. Siis vaatetta päälle ja menox = D

  VastaaPoista
 5. Eikä sit ihan turha reissu tullutkaa. Team Rahola putsas palkintopöydältä kaikki 7 pokaalia. Kyllä saa olla ylpee omasta porukasta. Unohtamatta tietenkään yhtä loistavaa juoksua joka meni alle kahden ja puolen tunnin ;). Onnea siis koko joukolle = D. Ei sit muuta kun uusia haasteita kohti.

  VastaaPoista
 6. Taas tiimiltä loistava näyttö! Koko ryhmä veti ihan uskomattoman hyvin siinä pakkasessa mikä eilen oli. Hyvä me!
  Punnitsin juoksuvaatteet hikisenä ilman tossuja juoksun jälkeen ja tulos oli peräti 4,9kg. Olikohan tarpeeks päällä? Tosin kylmä ei vaivannut missään vaiheessa.
  Niin ja päästiinhän me lehteenkin. Hämeenkyrö news kävi haastattelemassa Mikkoa ja koko ryhmä päästiin kuvaan. Huikeaa!
  Onnea vielä kaikille!
  P.S. Anulla on nyt koossa 30 maratonia! On se kova!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.