torstai 11. helmikuuta 2010

Pitkä lenkki huomenna 12.2. klo 17.30

Lähtö tutusti liikuntakeskuksen pihasta. Muistakaa ottaa mukaan juotavaa ja jotain varaenergiaa. Viimeinen pitkä lenkki ennen Heiskan maratonia ja puolikasta, joka onkin sitten ens viikon sunnuntaina 21.2. Sinne on muuten vielä 13.2. asti halvempi ennakkoilmottautumishinta, josta saa juoksija-kortilla vielä muutaman euron alennuksen. Ilmoittautua voi vaikka täältä Juoksija-lehden kautta tai yllä olevassa linkissä lukevilla ohjeilla.

Nähdään huomenna!

7 kommenttia:

 1. Kiitos seurasta ja kun ohjasitte mut viime kilometreillä maaliin, ei helpoimpia juoksujani,mikä on valmistautuminen pitkään juoksuun? äsken suffeli,lihis, palautusjuomaa,leipää.vois kuunnella vaikka nyt winner takes it all,ja todeta että kaikki treenit ei menekään sormia näpäyttämällä,mutta silti ne on se ainoa tie kehittyä...

  VastaaPoista
 2. Sinmo, itte koitan valmistautua syömällä hyvin ja juomalla hyvin edelliset päivät. Sullakin oli aika kova vauhti siinä alusta asti. Hienoa, että vedit silti sisulla loppuun asti. Ens kerralla syö se Suffeli jo matkalla :)

  Tässä muuten linkki Garminin piirtämään karttaan vauhti yms. tietoineen, jos joku haluaa kurkkia:
  http://connect.garmin.com/activity/24513577
  (kopioi selaimeen).

  VastaaPoista
 3. Kyllä ennen pitkistä pitää syödä ja juoda hyvin.
  Kebab kannattaa kuitenkin unohtaa. Niin ja luonnollisesti lenkki sujuu paremmin, kun on ehtinyt hyvin lepäämään ja palautumaan edellisestä reenistä. Toi Lauran vinkki tosta suffelista on hyvä, ota se tai vaikka energiapatukka mukaan matkalle.

  Lenkki oli oikein hyvä, kun kaikki jaksoivat kuitenkin ihan hyvin loppuun, eikä kukaan tällä kertaa eksynyt. Lenkki oli muuten historiallinen, koska ensi kertaa miehiä oli selvästi enemmän kuin naisia.

  VastaaPoista
 4. "Monivaivaisena" totean, että oli oman juoksuhistoriani tuskaisin lenkki. Jälkimaininkina: Yskäinen, takaraivosärkyinen ja uneton yö. Näistä pikkuhiljaa toipuneena uskon ja toivon, että ehkä se mikä ei tapa, niin vahvistaa.

  VastaaPoista
 5. No,kyllä muuten on ottanut pattiin kun ei ole pystynyt juoksemaan pitkiä lenkkejä ollenkaan viimeaikoina.Lonkan kestoo testatataan maanantaina seuraavan kerran ja se lenkki kertoo sitten sen pystynkö lähtemään sinne hämeenkyröön.Kunto on kyllä nyt ollut viimeviikon takia laskusuuntainen kun olin ensin kivassa (oltiin koko perhe vuoronperään)oksennustaudissa ja en ehtinyt edes siitä toipumaan kun jo iski kunnon flunssa päälle,mutta Eeviksen sanoja lainatakseni" se mikä ei tapa, niin vahvistaa.

  VastaaPoista
 6. Hyviä vinkkejä, hiukan palautumattomana otin riskiä.Nyt menee paremmin kun pääsin eilen kotikylän pururadalle fiilistelemään,ja tekstiesittelyt ihan jees mun mielestä...

  VastaaPoista
 7. Hieno homma, että täällä kaikki innokkaasti kommentoi! Hyvä Sinmo, että lippu on edelleen korkealla :) Ja tsemppiä kaikille muillekin.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.