tiistai 9. helmikuuta 2010

Uutta Team Raholan sivuilla

Kuten tarkkasilmäisimmät on jo huomanneet, on yläpalkkiin ilmestynyt erilaisia alasivuja. Uusimmat näistä on Markuksen ideoima Kirjahylly, jonne kaikki voi listata omia (juoksu/urheiluaiheisia) kirjojaan, joita voisi lainata muille porukan jäsenille. Jos kaipaatte ohjeita kirjojen lisäämiseen, ilmotelkaa mulle. Tai jos haluatte, että mää lisään, laittakaa kirjalista sähköpostilla (pitkanen.laura@gmail.com) tai antakaa vaikka paperilapulla.

Toinen uus osio on Cooperin testi, johon on listattu jo perinteisen joka keväisen ja syksyisen cooperin testin tulokset. Sieltä löytyy myös linkki siihen taulukkoon, josta voi vähän katsoa mitä se oma tulos sitten tarkottakaan. Tänä keväänähän se juostaan 23.4. klo 17.00 Nokian kentällä niinkun ennenkin. Lisää infoa ja muistutus siitä sitten lähempänä.

Muistakaa kommentoida ja ehdottaa, jos tulee mieleen jotain, mitä täällä voisi/pitäisi/tulisi/olisi kiva olla. Toteutetaan sitten yhressä. Tämä koskee myös Linkkejä sivua, johon kannattaa ehdotella niitä omia lempisivujaan, missä aina työ- tai vapaa-aikana tulee surffailtua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.