sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Pitkä lenkki perjantaina 12.2.

Jotta totuus ei pääsisi unohtumaan, on taas uusi pitkä lenkki merkattu kalentereihin eli ensi perjantaina 12.2. klo 17.30 lähtö. Tervetuloa taas mukaan!

Lisäsin muutamia jäseniä listaan ja haluaisin vielä muistuttaa, että tänne saa kommentoida vapaasti sisältöä, ulkoasua, mitä vaan.. Ei tarvitse kirjautua tai olla edes sähköpostiosoitetta. Alla kuvalliset ohjeet kommentointiin pelkällä nimellä.

Paina tästä niin pääset lukemaan kommentteja ja kirjoittamaan omasi. Jos jutussa ei vielä ole yhtään kommenttia, siinä lukee "0 kommenttia".

Tämän jälkeen kirjoita oma tekstisi "Lähetä kommentti"-tekstin alla olevaan laatikkoon ja siirry "kommentti nimellä:"-pudotusvalikkoon.

Valitse aukeavasta pudotusvalikosta "Nimi/Url-osoite" klikkaamalla sitä.

Kirjoita sitten aukeavaan ikkunaan "Nimi:"-kohtaan oma nimesi tai nimimerkkisi. Jätä URL-osoite tyhjäksi. Paitsi jos sulla on joku oma nettisivu tai blogi tms. niin voit myös laittaa sen osotteen URL-osoite kohtaan. Sitten paina "Jatka".


Nyt sun nimi näkyy siinä laatikossa ja kun painat "Lähetä kommentti...


 
Kommenttisi ilmestyy edellisten perään. Simppeliä, eikö!
Joskus se voi jotain tökkiä ja ei onnistu ekalla kertaa, mutta ei kannata lannistua, vaan painele vaan siitä julkaise kommentti-nappulasta. Jos on ongelmia, ilmotelkaa niin katotaan yhessä.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.