lauantai 20. helmikuuta 2010

Team Rahola järjestää: TesKun aerobinen peruskuntotesti 29.4. klo 17.30

"Kestävyys on aerobisen (hapellisen) energia-aineenvaihdunnan järjestelmän toimintakykyä eriasteisessa työssä ja toiminnassa." (http://www.tesku.fi/)
Kukapa meistä ei olisi kiinnostunut siitä omasta juoksukunnosta ja niistä henkilökohtaisista sykerajoista. Nyt saa heittää arvuuttelut sikseen, sillä on tullut aika testata oma kunto!

Testaus- ja kuntotutkimusasema TesKu tulee tekemään raholalaisille aerobisen peruskuntotestin 29.4. klo 17.30. todennäköisesti Nokian kentällä. Testi on "uusi, laaja-alainen ja yksilöllinen aerobista energia-aineenvaihduntaa, sydämen, hengitys- ja verenkiertoelimistön toimintakykyisyyttä kenttäolosuhteissa mittaava testi."  lupaa TesKun kotisivut.

Testi toteutetaan hölkäten tai juosten 4-8 x 1000m ja välissä mittaillaan veren laktaattia elikkäs maitohappoa. Testin tuloksena kaikki saavat omat ja yksilölliset harjoitusohjeet sykerajoineen sekä koko porukalle luento, jossa kerrotaan tulosten tulkitsemisesta ja hyödyntämisestä harjoittelussa. Tarkempi selostus aerobisesta peruskuntotestistä täällä: linkki(pdf) .

Mitä tämä kaikki sitten maksaa? Hinta on 65 € per testattava. Ilmoittaudu nyt joko kommentoimalla tähän viestiin tai laittamalla nimi raholan seinässä olevaan listaan. Tarkempia ohjeita mm. testiin valmistautumisesta tulee lähempänä testausajankohtaa.

Tervetuloa!

PS. Heiskan maratonista löydät tietoa tosta alta tai painamalla tästä linkistä : Link.

5 kommenttia:

 1. Kyllähän tollaseen täytyy lähtee mukaan ihan mielenkiinnosta.

  VastaaPoista
 2. nimi ei oo seinällä,mutta kai niitä laktaatti-mittareita riittää mulle.....

  VastaaPoista
 3. Mää voin laittaa sun nimen sinne listalle :)

  VastaaPoista
 4. Moikka
  Etukäteen on ehkä syytä täyttää testiin taustakyselylomake? (http://tesku.markkina-avain.fi/kuntoilijalle/testiin_valmistautuminen/)
  Onhan sieltä tulossa mm. kalibroidut sykemittarit? Oma sykemittarini nimittäin toimii kovin epäluotettavasti. Olikos muuta tiedossa olevaa??
  t: Mika

  VastaaPoista
 5. Täytyypi soittaa testaajalle ja kysyä, mitä pitää ottaa huomioon ja kai sieltä tosiaan tulee ne mittarit..

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.