torstai 25. helmikuuta 2010

Spinningmaraton 27.2. klo 11.30

Perinteiseen tapaan luvassa on ensin polkemista 2h 45min johon päälle tietysti vatsat ja venyttelyt. Polkemisen aikana pidetään pieniä palautus/venyttelytaukoja pyörän päällä tasaisin väliajoin. Muista ottaa mukaan paljon juomista (urheilujuomaa, vettä) ja evästä, jota voit napostella pyörän selässä, esimerkiksi rusinoita, energiapatukkaa, proteiinipatukkaa, myslipatukkaa, pähkinöitä, banaania yms. Steppilaudoista on hyvä rakentaa pöytiä pyörien väliin eväille sun muille.

Voit polkea joko koko ajan tai osan aikaa eli tule kun haluat ja lähde kun haluat. Älä silti ihmettele, jos suunnittelet ajavasi tunnin ja löydätkin itsesi pyörän selästä vielä kahden tunnin jälkeen - se vaan on niin hauskaa (ja kyllä, näinkin on käynyt!!) :)

Hinta kuukausikorttilaisille 6€ ja muille 8€. Maksu kassalle normaalisti.

Tämä tapahtuma, kuten kaikki joista täällä sivuilla kerrotaan, on avoin kaikille, jotka haluaa osallistua!
Team Rahola = Raholan jumppaajat, juoksijat, hiihtäjät.. eli me kaikki! Tervetuloa mukaan!

3 kommenttia:

  1. Mahtava oli meno taas kerran ja porukkaakin tosi paljon paikalla! Yli 20 reipasta polkijaa ja suurin osa veti alusta suolaiseen loppuun asti. Ne punnerrukset oli kyllä kruunu siihen hommaan! En malta odottaa seuraavaan kertaan!

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä mahtava nautinto! Persus, reidet ja pohkeet krampissa, mutta oli se vaan hienoa! Suolainen loppu tosiaan! Kiitos vielä Mimmille suolasta ja suolakurkuista!

    VastaaPoista
  3. Moni polki kyl hyvällä asenteella, oli kuitenkin melko tehokas kolme tuntia. Ja hatun nosto viime sunnuntaista...

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.