keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Pitkä lenkki perjantaina 5.2.klo 17.30

Lähtö liikuntakeskukselta kello 17.20 ja taas mennään sama Nokian lenkki kuin ennenkin, noin 2,5 tuntia ja noin 21-23 km.
Tervetuloa uudet ja vanhat :)

4 kommenttia:

 1. Oli mukava yhteislenkki! Siis ainakin, kun menin tekeen liian pitkän "sakon" pitkäniemen sairaalalle joka johti siihen, että eksyin porukasta. Kysyin kävelijöiltä matkan varrella havaintoja 7-8 hengen juoksuporukasta. Yksi lopulta kertoi nähneensä ryhmän joka oli mennyt ohi n.5min. sitten. No, meikä lähti ottaan porukkaa kiinni ja juoksin täpöt Mikan ja KAtjan nurkilta Eevikselle ja totesin, että onpa ne menny kovaa. Lopulta olin raholassa ja muu porukka tuli mun perässä heti kohta. Olin aivan puhki, takana arviolta 30km ja töihin lähtö edessä, mahtavaa!
  Tarinan opetuksena vois olla, että älä hölmöile vaan pysy porukassa nin on paljon mukavampaa. Äläkä luota vieraiden ihmisten havainnointiin.

  VastaaPoista
 2. No voi vitsi, pitäs olla aina joku radiopuhelimet taskussa?!

  Onneks aina voidaan oppia jotain.

  VastaaPoista
 3. Moikka!

  Oli hauskaa!

  VastaaPoista
 4. Itse en ikävä kyllä päässyt kyseiselle lenkille, mutta tämmöiset kommellukset tuo iloa polvivaivaisenkin päivään = ). Kannattaa ottaa sen verran oppia tapahtuneesta, ettei ainakaan eksy Pitkäniemen nurkille,koska joku voi pian luulla karkulaiseks. Tää on näitten yhteislenkkien parasta antia. Kivaa on ja aina tapahtuu.Pääsis vaan itsekin pian mukaan. Heiska onneks kahden viikon kuluttua.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.