maanantai 22. helmikuuta 2010

Kisaraportti: Heiskan maraton ja puolimaraton 21.2.2010


Noin kello 8.45 pakkasmittari näytti -20 celsiusastetta ja tuuli tuiversi lumipöllyä liikuntakeskuksen pihaan kokoontuneen porukan ympärillä. Hetken odoteltuamme karavaani lähti kohti Heiskan lähtöpaikkaa Hämeenkyrössä. Pitkään oltiin melkein ainoat kisaajat seillä, mutta lopulta alkoi muutakin porukkaa lappaa. Team Rahola oli siis edustamassa puolikkaalla Laura, Mari, Mimmi, Maija-Liisa, Tarmo ja elämänsä ekaa kertaa Mikko! Maratonille ampaisivat Anu ja Markus. Pientä draamaa koettiin ennen lähtöä, kun Mimmi huomasi yhtäkkiä, että juoksutakki olikin jäänyt kaappiin! Onneksi ystävälliset sukulaiset kiidättivät takin lähtöön ei hetkeäkään liian aikaisin eli noin viisi minuttia ennen lähtöä.

Lähtötunnelmissa

Lähtölaukauksen jälkeen Laura, Tarmo, Mari ja Mimmi lähtivät etenemään yhtenä massana Maija-Liisan ja Mikon tullessa taaempana. Anu ja Markus ohittivat puolimaratoonarit jo ekojen kilsojen aikana. Maaliin tultiin lähes yhdessä porukassa vain muutaman minuutin eroilla. Mikkokin selvitti hienosti ekan puolikkaansa erittäin vaativasta kelistä huolimatta, HUIPPUA! Kisakeskuksen savusauna tuli testattua ja aika makoisat löylyt olikin. Saunan jälkeen keitolle, mutta sitä ennen olikin juuri palkintojen jako. Jäimme sitä ihmettelemään ja ihmetys olikin kova, kun käsiimme laskettiin naisten yleisen sarjan KAIKKI pokaalit eli sijat 1.-3. !! Hienoa likat! Myös Tarmolle ja Maija-Liisalle tuli pokaalit ja sitten olikin jo pöytä täynnä. Syötiin ja odoteltiin hetkinen niin Anu ja Markuskin saatiin maaliin. Anulle huippu 30. maraton ja molemmilta mahtava suoritus jääpuikoista huolimatta :) Lopuksi molemmat olivat vielä pokanneet ne suurimmat pokaalit molemmista sarjoista.


Naisten yleinen sarja :)

Tarmo muikeana

Maija-Liisa ja ansaittu pokaali

Team Raholan pöytä

Maratoonarit

Kaiken kaikkiaan voidaan kai sanoa, että hieno reissu, mahtava tunnelma ja upeita suorituksia kaikilta. Keli oli tosiaan vähintäänkin vaativa lämpötilan ollessa reilusti pakkasen puolella ja tuulen tuiskuttaessa vähänkin aukeilla paikoilla. Onneksi lumisade vähän hiipui jossain vaiheessa sentään. Onnea kaikille osallistujille, jälleen hieno osoitus siitä, että meitähän ei pakkaset tai muut pidättele. Ainiin ja saatiinhan me muutakin mainetta, kun Hämeenkyrön sanomat haastatteli Mikkoa ja päästiin kaikki yhteispotrettiin mukaan :) Yhteiskuvan löydät kuvia-sivulta.

4 kommenttia:

 1. Joo, oli kyllä ehdottomasti talven haastavin matka juostavana. Silti kaikki onnistui todella hienosti, kuten kuvista näkyy. Meitä ei todellakaan kelit pidättele. Onnea vielä kaikille. Nyt kevättä kohti auringon lämpöä odottaen.

  VastaaPoista
 2. Todella hieno team, kaikki onnistuu, kaikki käy, yhteistyö/ yhteishenki mahtava/ tsemppaava! Olen todella ylpeä jälleen kaikista team raholalaisista ja Mikon ekasta puolimaratonurakasta, näytti hienolta! Onnea jälleen kaikille ja todellakin kohti kevättä/ lämpöisempiä ilmoja ja ihania tapahtumia kohti! Jes, seuraava tapahtuma onkin sisätiloissa, joten ilmoista viis ja spinningpyörän selkään ensi lauantaina!
  t: anu

  VastaaPoista
 3. Uutena raholalaisena jumppaajana olisin kiinnostunut tuosta spinningmaratonista. Onko se vain teille tiimiläisille vai muillekkin? Mitä maraton tarkoittaa, en löytänyt liikuntakeskuksen sivuilta infoa.
  Tsemppiä vaan talvijuoksijoille, hurjalta näyttää meno. Hienot tulokset ja kiva raportti!
  t. Henna

  VastaaPoista
 4. Moro Henna ja kiva kun oot löytänyt sivut!

  Spinningmaraton on kaikille avoin juttu! Ensin poljetaan spinningiä 2h45min putkeen ja sen jälkeen vielä vartin vatsat+venyttelyt. Polkemisen aikana pidetään tietyin välein pieni venyttely/palautus pyörän päällä. Saa tulla polkemaan koko ajaksi tai vaikka vaan osaksi ihan oman mielen mukaan.

  Hinta on muistaakseni kuukausikorttilaisilta 6€ ja muilta 8€. Lisää infoa on yläkerran ilmoitustaululla ja laitan tänne vielä ilmoituksen keskiviikon paikkeilla viimeistään.

  Tervetuloa vaan mukaan touhuun ja toimintaan :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.