tiistai 4. toukokuuta 2010

Muistutus: Pitkä lenkki, spinningpäivä ja kesäaikataulu

Tällä viikolla pitkä lenkki on sunnuntaina 9.5. alkaen klo 9.00. Koska kyseessä sattuu olemaan äitienpäivä, räätälöidään lenkki osallistujille sopivaksi eli mennään sen mukaan mitä aikaa on. Muistakaa ehdottomasti tankkaus etukäteen ja juomista pitää ottaa mukaan, koska ilmat alkaa nyt lämmetä ja hikoilu on sen mukaista vähentyneestä vaatemäärästä huolimatta.

Maanantaina 10.5. on se Teskun testin palauteinfo klo 18.30, kesto noin puoli tuntia ja sen jälkeen yhteislenkki.

Muistakaa myös 15.5. klo 9.30 spinningmaraton tai spinningaamupäivä eli normaalin tapaan 2h45min polkemista ja vartti vatsoja vielä kaupan päälle. Saadaankohan tällä kertaa punnertaa ollenkaan?? Tähän kannattaa valmistautua juomalla edellisenä päivänä hyvin sekä varaamalla evästä patukan tai rusinoiden tms. muodossa mukaan. Voit tulla mukaan silloin kun huvittaa ja lähteä kun ei enää huvita. Polkemisen aikana pidetään pyörän päällä ns. palautustaukoja sopivissa kohdissa. Kannattaa tulla kokeilemaan, aika menee yllättävän nopeasti! Hinta on muistaakseni 8 euroa ja kk-korttilaisilta vähän vähemmän.

Niin ja nythän on sitten jumpilla voimassa kesäaikataulu, mikä tarkoittaa mm. sitä, että viikonloppuina ei ole jumppia spinningpäivän kaltaisia poikkeuksia lukuunottamatta. Mutta toisaalta nyt on perjantainakin pumppi, viidestä kuuteen. JES! Tätä on odotettu :) Aikataulu kokonaisuudessaan löytyy täältä: linkki.

Tulossa tällä viikolla: Koskuen helaventin hehkutusta! Älä missaa tätä :)

1 kommentti:

  1. Jep! Eli spinningaamupäivä kuukausikortilla 6e ja muuten 8e! Kannattaa tulla, uutta musiikkia, makea tunnelma ja huikea olotila huhkinnan jälkeen, ihanaa...

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.