lauantai 16. lokakuuta 2010

Amsterdamissa ollaan

Terveisia lauantaiaamuisesta Amsterdamista! Taalla ei ole skandeja joten saatte taman raportin aidosti ilman aakkosia.

Tunnelmat ovat hyvat. Keli harmahtaa ja lievan tuulinen. Perjantaina tuli vetta niskaan mutta huomiseksi odotamme loistokelia.

Eilinen meni hotellia, ravintolaa numerolappuja hakiessa. Kaikki loytyivat. Lentokentalta paastiin hotellille junalla ja metrolla seikkaillen. Hotelli loytyi pienen etsimisen jalkeen, meinattiin ensin lahtea tasan vaaraan suuntaan. Tarmo on opetellut koko Amsterdamin kaavan ja tavat ulkoa ja on nailla taidoilla pelastanut vahaosaisemmat monilta kiperilta eksymisilta. Outilla ja metron porteilla tuntuu olevan jonkinasteisia erimielisyyksia, mutta toistaiseksi Outi on voittanut. Myos raitiovaunua on kokeiltu. Suurin osa laumasta yritti tosin tunkea sisaan ulostulon kautta. Hollantilaiset tuijottivat hyvantahtoisesti, koska taalla on totuttu nakemaan kaiken maailman pohkoja.Ruoka on ollut hyvaa ja pastaa on syoty. Naurua on riittanyt.

Vain marathonexpo oli lieva pettymys koska kojuja oli vahanlaisesti eika Anu paassyt maistelemaan karkkeja niin paljon kuin olisi halunnut. Ostoksia kuitenkin tuli tehtya.

Ensikertalaisia maratonmatkaajia Tarmoa ja Maija-Liisaa ei kuulemma jannita yhtaan - viela. Konkareita sen sijaan jo jannittaa.

Teksti: Minna, Maikku ja Anu

1 kommentti:

  1. Jee, kiva saada päivitystä matkalta. Tsemppiä tsemppiä vaan ja konkarit, koittakaa ny ottaa rennosti :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.