keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Uutisia ja muistutus

Tervetuloa takaisin kaikille meidän maailmanmatkaajille ja onnittelut hienoista juoksuista. Kiva, että olitte niin isolla porukalla edustamassa Suomea ja etenkin tietysti Team Raholaa! Toivottavasti valokuvallinen raportti tulee vielä perästä.

Perjantaina 22.10. on taas pumpin jälkeen klo 18-19 Anun uusi vähän taistelulajeihin pohjautuva ilmainen hikijumppatunti! Tule katsastamaan mistä on kysymys ja antamaan arviosi siitä, kannattaisiko samantyylinen tunti ottaa mukaan seuraavaan ohjelmistoon. Pari tuntia on jo vedetty ja porukkaa on ollut ihan mukavasti mukana. Kokemuksesta voin muuten sanoa, että mitä useammalla tunnilla käy, sitä enemmän se hiki jatkossa lentää, kun systeemit ja muuvit on tuttuja.

Sunnuntaina 24.10. on taas sitten perinteinen pitkä lenkki klo 10 alkaen Raholasta, tervetuloa kaikki mukaan. Matka on varmaan jotain 20+ km.

Torstaina 29.10. klo 22 päättyy nimikisan äänestys. Muistakaa nyt hyvät ihmiset äänestää! Linkki ohjeisiin on tässä. Äänestys päättyy 29.10. klo 22. Muutamia ääniä on jo tullut, mutta enemmän kaivataan. Äänestää saa ihan kaikki, vaikka ei ikinä ole juossut tai aikeissa juosta tai jos sattuu vaan olemaan vierailulla täällä sivuilla :) Ensi maanantaina 25.10. on juoksutunnin jälkeen taas kokous aiheesta, sinnekin tervetuloa mukaan. Kokoonnutaan Raholan kahviossa.

Ensi viikon lauantaina 30.10. on sitten ne kauan odotetut pikkujoulut. Aloitetaan klo 13 2h ilmaisella spinningillä Raholassa, jonka jälkeen saunan ja suihkujen ja perinteisten glögien jälkeen siirrytään ravintola Plevnaan syömään (ja juomaan) klo 17. Spinningiin ei tarvitse ilmoittautua, mutta jos tulet syömään, merkitse ystävällisesti nimesi ja listalta valittu ruokasi ilmotustaululla olevaan listaan. Tämä siksi, että osataan varoittaa ravintolaa etukäteen ja ruokia ei tartte ehkä ihan paria tuntia odotella. Voit toki myös tulla vain spinnaamaan (muista tonttilakki) tai vain syömään, ihan oman valinnan mukaan. Ota mukaasi myös MAX 5€ lahja, jos haluat itse saada myös pikkujoululahjan. Lahjat vaihdetaan juhlallisesti Plevnassa. Pikkujouluissa on muuten myös tarkoitus julkistaa nimikisan voittanut nimi ja palkita nimen keksijä! Aikaisempien vuosien kokemuksella voin sanoa, että näitä pippaloita ei kannata jättää väliin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.