sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Tulossa: Amsterdamin maraton ja puolikas 17.10.

Siitähän se kai sitten alkoi, kun edellissyksyn Berliinin reissun jälkeen alettiin miettiin, että  minne sitä sitten lähtis. Idea tais tulla Anulta ja Markukselta ja jos en ihan väärin muista, niin se julistettiin Ahvenanmaan maratonireissulla. Vuoden 2010 ulkomaanmaratoni on siis Amsterdamin maraton, joka juostaan viikon päästä sunnuntaina 17.10.2010 klo 9.45 paikallista aikaa, 8.45 Suomen aikaa! Nyt matka ja maraton alkaa olemaan todella lähellä.

Amsterdamin matkaa on suunniteltu jo vaikka kuinka ja kauan ja mikä parasta - matkaan starttaa ennätysmäärä tiimiläisiä! Viivalta lähtee matkaa taittamaan päivän suurimmat sankarit Tarmo sekä Maija-Liisa, jotka lähtevät suorittamaan elämänsä ensimmäistä maratonia. Tarmo ja Maija ovat harjoitelleet pitkäjänteisesti ja viisaasti kohottaen kestävyyttään kohti maratonia, ja nyt se kestävyys laitetaan koitokselle. Tosin kaikki ovat täysin yksimielisiä siitä, että matka taittuu molemmilta rautaisen kunnon omaavalta ensikertalaiselta loistavasti. Onnea heille!

Lähtöviivalla lähtöä odottelee toivottavasti loistavassa säässä myös hieman kokeneempia maratoonareita:
Mari, jolle maraton on jo tuttu juttu ja juttua ilmeisesti myös irtoaa.
Mimmi taas on juossut maratoneja välillä paukkupakkasissa ja välillä kauheissa hellelukemissa, mikään ei heilauta Mimmiä.
Outille voisi laittaa samat tekstit, kuin tuohon ylle, mutta sillä erolla, että hän suorastaan nauttii pienistä vaikeuksista.
Mika, tuntuu saavan itsestään parhaiten kaiken irti aina ulkomailla juostessaan. Berliinissä matka taittui erittäin jouhevasti vuosi sitten, ja mitä tapahtuukaan Amsterdamissa?
Mari T., puolestaan rykäisi juuri pienen Egyptinleirin pohjille. Kaikkia jännittää mitä rohtoja mahtoi pyramideista löytyä.
Anu taivaltaa Amsterdamissa tämän vuoden 11.maratoninsa. Aikaa kulunee matkaan nautiskellen 3.28-3.35. Ajan saa tarkistaa tulosluettelosta, jos ei usko.
Markus saattaa taas aloittaa liian kovaa tai sitten ei. Tämä luupää ei vieläkään ole oppinut.

Myös samana päivänä hieman myöhemmin klo.13.30 starttaavaan puolikkaaseen on Team Rahola saanut ujutettua edustajan. Minna lähtee taittamaan matkaa todennäköisesti pelkkää positiivisuutta uhkuen ja epäiltävästi myös ennätys mielessään.


Vähintään yhtä tärkeitä kuin itse juoksijat on tietysti ne kannustajat ja huoltajat! Niitäkin tälle reissulle lähtee oikein kunnon porukka: 
Seija ja Eki, eli Anun täti ja hänen säkenöivä miehensä. 
Jarmonhan kaikki tuntee, mutta jos joku ei, niin kyseessä on Anun isä ja Tarmon kämppis. 
Edellisten lisäksi mukaan lähtee myös Katja ja kamera eli nainen joka piiskaa Mikan koviin suorituksiin. Jyrki taas puolestaan puhaltaa puhtia Minnaan.

Juoksun jälkeen on varmasti luvassa erittäin tiukkoja raportteja tapahtuneesta. Kotiin jäävät voivat varmaankin seurata juoksua livenä, toivotaan ainakin niin! Laittakaa siis kellot soimaan ja olkaa valmiina pitämään peukut ja varpaat pystyssä!

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.