keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Pikkujoulut 30.10.

Vielä kertauksena kaikille pikkujouluasiaa:

Team Raholan pikkujoulut aloitetaan tottakai reippaasti 30.10.2010 klo 13-15 kahden tunnin ilmaisella spinningillä - luvassa on uutta mahtavaa musiikkia ja loistavaa menoa! Tule koska haluat ja muista tonttulakki ja tiimipaita, jos on!

Spinningin jälkeen Matti on luvannut lämmittää saunat miehille ja naisille - Team Rahola tarjoaa saunajuomaa 2 kpl/naama ja Mari on luvannut ystävällisesti tarjota samppoot ja hoitoaineet + naamarasvat. Saunomisen jälkeen laitetaan tukat ja naamat kuntoon, pikkujouluvaatteet niskaan ja lähdetään liikenteeseen! Panimoravintola Plevnasta on varattu pöytiä meille klo 17 Anu Ossbergin/Team Raholan nimellä. Siirtyminen Plevnaan tapahtuu tilatakseilla tai mahdollisesti kyydeillä, jos semmosia on tarjolla.

Jos tulet Plevnaan, ilmoita nimesi ja Plevnan ruokalistalta valitsemasi ruoka MAHDOLLISIMMAN PIAN joko sähköpostilla mulle (pyykko.laura@gmail.com) tai puhelimitse Anulle 0408285700 tai Raholan yläkerran seinällä olevaan listaan (jos se on vielä siellä). Jos haluu saada on pakko antaa eli jos haluat saada pikkujoulupaketin, ota mukaan MAX 5€ paketti. Pakettienvaihto suoritetaan Plevnassa. Ohjelmistossa on myös perinteinen visa, joululauluja ja 10km juoksun nimikisan voittajien (nimi+ehdottaja) julkistaminen ja palkitseminen. Vielä muuten ehdit äänestää omaa suosikkiasi, jos et ole sitä vielä tehnyt!

Jos sinulla on mielessä joku hauska ohjelmanumero, jonka haluaisit esittää, niin illan aikana on varmasti aikaa kaikenlaiselle ohjelmalle - estradi on vapaa!

Eli enää ei kannata epäröidä, vaan laita nimi rohkeasti listaan ja lähde mukaan menoon ja meininkiin! Voit siis osallistua koko settiin tai vaikka vain jompaan kumpaan osuuteen sen mukaan, mikä itsellesi parhaiten sopii! Muista, että spinningiin EI TARVITSE ilmoittautua, mutta syömään PITÄÄ!Lämpimästi tervetuloa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.