tiistai 12. lokakuuta 2010

Tarkennus edelliseen ja pari muuta asiaa

Kuten notkeasilmäisimmät jo huomasivatkin, oli edelliseen tekstiin livahtanut pieni matemaattinen virhe, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin! Amsterdamin maratonin lähtö on siis paikallista aikaa 9.45 ja Suomen aikaa 10.45 eli saadaan täällä kotimaassa nukkua vielä tunti pidempään mikäli jännitykseltä pystymme! Niin ja se teksti oli siis Markuksen käsialaa, vaikka mun nimi siellä perässä koreilikin, senkin oli fiksut jo päätelleet, hyvä!

Ensi maanantaina on sitten kotiinjääville normaaliin tapaan yhteislenkki normaaliin aikaan 18.30-19.30 Raholasta, tervetuloa vaan kaikki uudet ja vanhat. Mennään joku hyvä n. 8 km peruslenkki ja spekuloidaan Amsterdamin tuloksia.. Tämän viikon torstaina on myös yhteislenkki klo 20.00 alkaen liikkikseltä. Luvassa on semmoinen kevyt ihana viimeistelylenkki n 1h.

Ja vielä sellainen uutinen, että Anu tekee vielä uuden Zero Point -tilauksen marraskuussa eli jos möyhästyit tästä edellisestä, niin ei hätää, vielä niitä saa. Anulta saa broshyyreja ja netistä näkee myös aika hyvin kaikki tuotteet. Muistakaa vielä se super -50% alennus, joka me (kyllä, sinäkin) saadaan näistä kaikista tuotteista Anun kautta tilattuna. Mahtavaa! Pitäiskö sitten tilata vielä ne mikrohierovat legginssit, kun niitä nyt on niin kehuttu?!

Ja muistakaapas äänestää nimikisassa, ohjeet ja ehdokkaat täällä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.