maanantai 15. marraskuuta 2010

Muistutus: Suunnittelukokous, vaatteet ja ilmainen jumppa

Tänään 15.11. on viimeinen mahdollisuutesi kokeilla uusia tiimivaatteita ja laittaa nimesi listaan mikäli haluaisit jotain tilata. Varsinainen tilaus tehdään vielä myöhemmin, mutta nyt kartoitetaan kiinnostusta. Anulla on vaatelaatikko mukana tänään kuntonyrkkeilyssä eli voit kokeilla ennen jumppaa, jumpan jälkeen tai juoksutunnin jälkeen (ehkä myös juoksun aikana, kysy Anulta!).

Juoksutunnin jälkeen on tänään taas myöskin Raholan kympin suunnittelukokous eli aloitetaan noin klo 19.45 Matin kahviossa. Muista ottaa mukaan lämmintä/kuivaa vaatetta ja jotain evästä tai juotavaa, jos uskot sitä tarvitsevasi. Puhutaan tänään käytännön asioista, ajanotosta, budjetista yms. Kaikki ovat tervetulleita mukaan esittämään omia mielipiteitään tai kuulemaan ja kommentoimaan muiden ajatuksia.

Ilmaista perjantaijumppaa on tarjolla vielä yhtenä perjantaina 26.11. klo 18-19. Tämän jälkeen se siirtyy ensi vuoden ohjelmistoon maksullisena huvina :) Tule ihmeessä testaamaan mistä tässä mahtavassa jutussa oiken on kyse - hiki on taattu!

Ja muistattehan, että joulukuussa ei ole lauantaisin spinningiä ollenkaan. Tästä lohdutuksena 27.11. pidetään 2 tunnin spinningpuolimaratooni vähän myöhemmin kuin normaali spinning - seuratkaa ilmoittelua netissä ja ilmoitustaululla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.