maanantai 22. marraskuuta 2010

Uutisia: Hieroja-ajat netissä, uudenvuoden lenkki yms.

Yläpalkkiin on ilmestynyt uusi alasivu Hieroja. Siitä linkistä hierojalle ajan varanneet voivat tarkistaa oman aikansa. Hieroja -siuvlta löytyy myös Maikun numero, johon voi ilmoittaa, jos et jostain hyvästä syystä pääse tulemaan paikalle. Hieroja on nyt tiimiläisillä kokeilussa ja jos ja kun hän osoittautuu hyväksi, voidaan hänelle ottaa uusia aikoja tulevaisuudessa, mikäli kiinnostusta löytyy. Jos olisit kiinnostunut hieronnasta, kerro Anulle.

Tulevia tapahtumia:
pe 26.11. klo 18-19 viimeinen ilmainen hikijumppa liikuntakeskuksella, tule ihmeessä kokeilemaan!
la 27.11. klo 13-15 kaksi tuntia spinningiä yhden hinnalla! Joulukuussa ei ole lauantaisin spinningiä ollenkaan.
su 28.11. klo 18.45 noin 15km pitkä lenkki liikuntakeskukselta
pe 3.12. klo 18.15 noin 15km pitkä lenkki liikuntakeskukselta
ma 13.12. klo 16 Pirkkahallissa cooper, ilmoittaudu Villelle linkin ohjeiden mukaan
su 12.12. klo 11  Pomarkku maraton/puolimaraton, seuraa ilmoittelua yhteislähdöstä
su 19.12. klo 10 noin 28km pitkä lenkki "Pyhäjärven lenkki"
pe 31.12. klo 14 Uudenvuoden aattona lähdetään Sorvasta yhteislenkille, jonka jälkeen on tarjolla sauna (omat juomat).  Jos Keilaamo on auki, käydään keilaamassa porukalla ja halukkaat voivat palata viettämään iltaa Sorvaan.. Anulle voi ilmoittautua ja Anulta saa myös lisätietoja.

Tammikuussa on vuorossa taas parikin tiukkaa haastetta:
Iki-ihana kauan odotettu tipaton ja herkuton tammikuu!
Pääset mukaan laittamalla nimesi listaan tai ilmoittautumalla henkilökohtaisesti esim. Anulle ja maksamalla 2€ osallistumismaksun. Maksuilla kerätään herkkukori, joka sitten arvotaan osallistujien kesken. Tipaton on varmaan kaikille selvä, mutta herkuton tarkoittaa siis, että ei pitsaa, ei hampurilaisia, ei karkkia, ei sipsiä, ei popkornia, ei suklaata, ei edes suklaapäällysteisiä voimapatukoita, ei läyttyjä, ei pannaria eikä mitään muutakaan, mikä herkuksi voidaan luokitella. Sallittuja sen sijaan ovat pähkinät, rusinat, jugurttipäällysteiset rusinat, kuivatut hedelmät, terveelliset tortilllat ja muut samaan luokkaan kuuluvat. Jos olet epävarma, älä syö :)

Toinen tammikuun haasteista on
29.1. klo 10 Sorvan kotirataultra
Kotirataultrassa mennään 5km edestakaista lenkkiä niin, että matkaksi tulee siis joko 10km, 20km, 30km, 40km tai 50km. Voit edetä kävellen, juosten tai hölkäten, sauvojen kanssa tai ilman. Reitti on selkeä ja helppo ja merkitty 1km välein kilometritolpilla, et eksy varmasti. Lähdössä (ja siis 10km välein) on huoltopiste, jossa on urheilujuomaa, rusinoita ja suolakurkkua tarjolla. Ota lisäksi myös omia patukoita ja mitä vaan haluat. Kun olet haluamasi lenkin heittänyt, on mahdollisuus käydä saunassa ja nauttia pientä huikopalaa. Tämä huvi on ilmainen, tervetuloa! 


2 kommenttia:

  1. Ja pieni lisäys tohon herkuttomaan. Vaikka pähkinät sallitaan, niin kiellettyjen listalla ovat suolapähkinät ym. paahdetut herkkuversiot :)

    VastaaPoista
  2. Niin ja ne limpparit oli myös ei sallittujen listalla..

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.